Home » Nieuws » jong en oud genoten van de 9e editie Tentfeest Overloon

jong en oud genoten van de 9e editie Tentfeest Overloon

Gepubliceerd op 22 oktober 2018 om 18:08

OVERLOON – In het weekend van 19, 20 en 21 oktober was al weer de 9e Overloonse Tentfeest.

Én het is geen feest voor alleen de jeugd, ook de oudere generaties moeten zich er thuis en op hun gemak voelen. Het was een feest voor alle mensen uit Overloon en voor de mensen in de regio, die ook zin in een feestje hebben.

De bands zijn daarom geselecteerd op hun gevarieerde muziekaanbod. Op vrijdag was de band Royal Beat.

4-1-2.jpgDeze unieke live-band staat garant voor een gezellige avond boordevol livemuziek en entertainment, zij spelen dance, de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop. Met Co2 Kanonnen, confetti douches en een arsenaal aan ijzersterke medleys stormen ze iedere zaal, tent en festivalweide omver.

Op zaterdag was PROOST van de partij, deze band bestaat uit 6 energieke top muzikanten die elk optreden voor 100% in de partymode om samen met jou een uitzinnige avond te beleven waarin compleet uit je dak gaan een vereiste is!

Tentfeestdagtwee-10-1.jpg

Op zondag was de feesttent omgedoopt tot een echte dorpsbrunch.

dorpsbrunch--32-1.jpg

Hier waren 10 plaatselijke ondernemers heerlijke gerechtjes serveren. Het was weer een gezellige bijeenkomst waar iedereen van een hapje en een drankje genoten. Naast de hapjes en drankjes was er ook live muziek gespeeld door De Bups.tevens werd ook de prijswinnaars bekend gemaakt van de ballonwedstrijd van zaterdagmiddag 18 augustus van de Opening Kermis

De prijswinnaars van de ballonwedstrijd zijn:

Geertje van Son en Pleun van Kessel, beiden uit Overloon en beide jongedames zijn 4 jaar oud. Hun ballon is respectievelijk 79 km en 74 km ver geland.

dorpsbrunch--40-2.jpg

De ballonwedstrijd is gesponsord door de ondernemersvereniging.


«   »