overloon nieuws

Home » Nieuws » Maastricht, Venlo of Venray ’t is allemol ’t zelfde Mar ien Loën is ‘t anders de 11e van d’n 11e

Maastricht, Venlo of Venray ’t is allemol ’t zelfde Mar ien Loën is ‘t anders de 11e van d’n 11e

Gepubliceerd op 25 oktober 2018 om 19:43

‘Was jij erbij vorig jaar? Op 11e van de 11e ien Loën? Dat wás me een feest! Alles erop en eraan en een sfeertje joh!’ ‘Niet? Dan heb je wat gemist!’ Heel gauw zorgen dat je zondag 11 november a.s. wel van de partij bent! Gewoon gratis!’

Afgelopen jaar waren zo’n duizend bezoekers getuige van de première van een wervelende aftrap van het nieuwe carnavalsjaar in Overloon. En als premières zo succesvol zijn, dan doe je dat het jaar daarop natuurlijk nog eens dunnetjes over. Zo ook carnavalsvereniging de Huibuuke!

Middenin het dorp, buiten, voor de kerk en op het plein. Daar is het ook dit jaar te doen. Om 10.30 uur trappen de Huibuuke samen met Prins Stan I het 1e carnavalsfeest van het jaar af. Klaar om het prachtige carnavalsseizoen weer te openen.
Prins Stan I mag zijn prinsensteek die ochtend inleveren en in het diepste geheim wordt die steek overgedragen aan de nieuwe prins. Die staat namelijk te trappelen om zich op de 11
e van de 11e op een spectaculaire manier eindelijk aan het publiek bekend te mogen maken.

Voor de Huibuuke is het een sport om de prins elk jaar weer als een ware filmster te onthullen en ook dit jaar zal het publiek gegarandeerd met open mond naar deze bekendmaking staan te kijken.

Naast al het prinsengeweld is het woord natuurlijk aan de muziek. Een keur aan artiesten trekt voorbij en voor je het weet komt de volgende polonaise weer voorbij. Wie kent bijvoorbeeld Bjorn en Mieke niet? Of de mannen van Hoondervel? En voor het échte carnavalsgevoel maakt ook de Roojse Hofkapel zijn opwachting op de 11e van de 11e. Het is nog maar een fractie van de artiesten die je kunt verwachten en meezingen is gegarandeerd.

Je hoeft nergens voor naar huis; aan eten en drinken is gedacht en als het onverhoopt toch slecht weer is, dan zorgen we gewoon voor een overkapping. Ook kinderen zijn van harte welkom.
De Huibuuke staan te trappelen om er ook dit jaar samen met jullie een fantastisch feest van te maken! Zorg dat je erbij bent, tot dan!

Graag tot de 11de van d’n 11de op ’t plein in Loën! 2018 Kijk voor meer informatie en nieuws op de facebookpagina (facebook.com/huibuuke) of op  http://www.huibuuke.nl/

kijk de foto's van PLEINFEEST 11-11-2017 op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s-2017/pleinfeest

Tijdens de tweede editie van het pleinfeest zijn deze rasartiesten te vinden in Loën. Winnaars van het LVK in 2007, 2009 en 2014. De mannen van Toddezèk Grubbenvorst!!!!

Posted by Stichting De Huibuuke on Thursday, October 18, 2018
Maastricht, Venlo of Venray ’t is allemol ’t zelfde Mar ien Loën is ‘t anders de 11e van d’n 11e

‘Was jij erbij vorig jaar? Op 11e van de 11e ien Loën? Dat wás me een feest! Alles erop en eraan en een sfeertje joh!’ ‘Niet? Dan heb je wat gemist!’ Heel gauw zorgen dat je zondag 11 november a.s. wel van de partij bent! Gewoon gratis!’https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/281116_maastricht-venlo-of-venray-t-is-allemol-t-zelfde-mar-ien-loe-n-is-t-anders-de-11e-van-d-n-11e

Posted by Overloon nieuws on Sunday, October 28, 2018

Ze zijn er dit jaar voor de eerste keer bij. De Roojse Hofkapel gaat ongetwijfeld zorgen voor een feestelijke stemming tijdens ons pleinfeest. Benieuwd hoe ze het doen? Kom GRATIS kijken tijdens 'Vör de kerk op 't plein' op de 11e van de 11e.

Roojse Hofkapel bij Pleinfeest de Huibuuke

Ze zijn er dit jaar voor de eerste keer bij. De Roojse Hofkapel gaat ongetwijfeld zorgen voor een feestelijke stemming tijdens ons pleinfeest. Benieuwd hoe ze het doen? Kom GRATIS kijken tijdens 'Vör de kerk op 't plein' op de 11e van de 11e.

Posted by Stichting De Huibuuke on Friday, November 2, 2018

Al jaren een begrip in Overloon en ver daarbuiten. Ricky Corony weet hoe hij sfeer en gezellig moet maken. Hij is er bij op 11 november op het plein in Overloon. Jij ook? 

Ricky Corony bij pleinfeest de Huibuuke

Al jaren een begrip in Overloon en ver daarbuiten. Ricky Corony weet hoe hij sfeer en gezellig moet maken. Hij is er bij op 11 november op het plein in Overloon. Jij ook? Oh ja, je kunt gewoon helemaal gratis komen kijken!!!

Posted by Stichting De Huibuuke on Friday, November 2, 2018

Yes!!! Bjorn & Mieke zijn er dit jaar ook weer. Deze toppers uit Venraij zullen morgen zorgen dat het pleinfeest nog gezelliger wordt. Kom GRATIS kijken naar deze finalisten van het LVK 2018!

Bjorn en Mieke pleinfeest De Huibuuke 2018

Yes!!! Bjorn & Mieke zijn er dit jaar ook weer. Deze toppers uit Venraij zullen morgen zorgen dat het pleinfeest nog gezelliger wordt. Kom GRATIS kijken naar deze finalisten van het LVK 2018!

Posted by Stichting De Huibuuke on Friday, November 9, 2018

                                            11e van de 11e Pleinfeest 2017 in overloon


«   »