overloon nieuws

Home » Nieuws » Lónse Huiskamertheatertour

Lónse Huiskamertheatertour

Gepubliceerd op 9 november 2018 om 19:01

Overloon – Na een succesvolle primeur in 2016, vindt de tweede editie van de Lónse Huiskamertheatertour plaats op woensdag 12 en donderdag 13 december 18 december.De organisatie is in handen van Het Overloons Toneel. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Tijdens de Lónse Huiskamertheatertour kunnen de deelnemers op één avond genieten van vier verschillende uitvoeringen. Onder begeleiding van een gids wandelen zij met een groep van maximaal 15 personen naar in totaal vier huiskamers ergens in Overloon. Daar worden zij telkens verrast met een voorstelling van ongeveer 20 minuten, uitgevoerd door spelers van Het Overloons Toneel.

De vier voorstellingen zijn allemaal anders. ‘Afblijven’ gaat over de mooie, schrijnende en lastige momenten van een dochter en haar dementerende moeder. In ‘Goddelijk’ ontmoet een toevallige voorbijganger god. In ‘Aftellen’ zien we een op elkaar uitgekeken echtpaar met bijbehorende niet uitgesproken ergernissen. Tot slot denken twee vrouwen in ‘Ik wou dat ik jou was’ dat het gras bij de buren groener is.

Data en kaartverkoop
De Huiskamertheatertour start op woensdag 12 en donderdag 13 december dinsdag 18 december.om 19.30 uur bij ‘de Pit’. Deelnemers dienen uiterlijk 19.15 uur aanwezig te zijn. De tour eindigt eveneens in de Pit, alwaar iedereen kan napraten onder het genot van een drankje. Kaarten zijn voor €10,00 te koop bij Shop Jacobs (Vierlingsbeekseweg 3) of via de leden van Het Overloons Toneel. Per avond zijn maximaal 60 kaarten beschikbaar.

zie ook de website van Het Overloons Toneel www.hetoverloonstoneel.nl of op facebook.com/HetOverloonsToneel

kijk de foto's van de Lónse Huiskamertheatertour 2016 op https://www.overloonnieuws.nl/foto-s-2016/lonse-huiskamertheatertour


«   »