overloon nieuws

Home » Nieuws » Actie PLUS: persoonlijke fanshop voor leden clubs

Actie PLUS: persoonlijke fanshop voor leden clubs

Gepubliceerd op 25 november 2018 om 10:26

In samenwerking met PLUS Verbeeten hebben de leden van SSS'18, Scouting Overloon, DES, Judoclub Randori en Volharding nu ook de mogelijkheid om hoogstpersoonlijk hun eigen online fanshop te openen.(bron foto SSS’18 )

In de deze online winkel kunnen leden terecht voor fanartikelen met hun eigen spelersfoto of het logo van de club. Kaarten, placemats, koelkastmagneetjes, een broodtrommel, een posters of een mok… echt van alles! Helemaal mooi is dat iedereen de fanartikelen gratis bij elkaar kan sparen.

Exclusief bij PLUS Verbeeten (in Overloon en Vierlingsbeek krijgt de klant tot en met 12 januari bij elke 10 euro aan boodschappen één spaarpunt.lees meer op bron:https://www.boxmeersweekblad.nl/nieuws/sport/575190/actie-plus-persoonlijke-fanshop-voor-leden-clubs-?redir

Afgelopen zaterdag hebben alle deelnemende SSS'18-leden een eigen unieke actiefolder ontvangen waarmee men eenvoudig de eigen FANshop kan openen. Bovendien kan men ook heel makkelijk familie, vrienden en bekenden uitnodigen een bezoekje te brengen aan de FANshop én te gaan sparen voor FANartikelen. Voor zichzelf of voor het lid.

Spaar vanaf nu allemaal voor gratis fan-artikelen bij Plus Verbeeten. Je eigen spelersfoto op artikelen als de muismat, broodtrommel of badslippers??dat wil toch iedereen.lees meer op bron:https://www.sss18.nl/fanshop-plus-verbeeten/

Wat is ClubFund?

ClubFund is de nieuwe manier van sparen voor, met en van sportverenigingen bij de lokale supermarkt. Een krachtig promotiemiddel met een prachtig transparant verdienmodel voor zowel de club als de supermarkt. 

Clublogo’s en spelersfoto’s worden échte fanartikelen van de club: een mok, poster, broodtrommel, placemat en nog veel meer. Iedere speler, ouder, opa of oma wil die hebben natuurlijk. Zeker als je ze gratis krijgt door ervoor te sparen bij je lokale supermarkt. En dat je hiermee ook nog eens de clubkas flink ondersteunt maakt het natuurlijk helemaal af.

ClubFund zorgt voor het commercieel uitgekiende plan en een zeer kwalitatieve uitvoering die lokale sportfans dolenthousiast maakt. Iedere tak van sport, met één of meerdere verenigingen uit dorp of wijk... met ClubFund kan het allemaal.lees meer op bron:https://www.clubfund.nl/


«   »