overloon nieuws

Home » Nieuws » Inspiratiedag in het Oorlogsmuseum

Inspiratiedag in het Oorlogsmuseum

Gepubliceerd op 2 december 2018 om 10:12

Besef waar het Land van Cuijk goed in is, durf te kiezen en werk samen. Die drie boodschappen vormden de rode draad van de inspiratiedag, die het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk onlangs organiseerde. Op het programma van de inspiratiedag stond onder meer de presentatie van het Land van Cuijk promotiepakket 2019.

De inspiratiedag in het Oorlogsmuseum in Overloon werd bijgewoond door ruim 80 vertegenwoordigers van toeristische bedrijven en organisaties in het Land van Cuijk. Na een presentatie van Ivonne van der Horst en een panelgesprek met drie ondernemers deden de deelnemers nieuwe inspiratie op tijdens een van drie workshops. Tijdens de workshops werden de kansen besproken van de UNESCO-status van de Maasheggen, de herdenking van 75 jaar bevrijding Zuid-Nederland en de groeiende belangstelling van Duitse toeristen voor een korte vakantie in Nederland. De presentaties van de inspiratiedag zijn terug te vinden op www.rbtlandvancuijk.nl.

Onderdeel van het programma was ook de presentatie van het Land van Cuijk promotiepakket 2019. "Een van de conclusies van de middag is dat, willen we het Land van Cuijk aantrekkelijk maken én houden voor toeristen en recreanten, samenwerking noodzakelijk is", aldus toeristisch manager Erik Jansen van het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk. "Het begint er al mee dat we het bijzondere van het Land van Cuijk gebundeld moeten willen aanbieden. Sámen met de ondernemers in de regio." lees meer op bron:https://www.cuijksweekblad.nl/nieuws/algemeen/580098/inspiratiedag-in-het-oorlogsmuseum-


«   »