Home » Nieuws » Kerstconcert ‘Sssst…’

Kerstconcert ‘Sssst…’

Gepubliceerd op 2 december 2018 om 19:38

Kerst is voor veel mensen een tijd om naast het samen zijn met familie ook even stil te worden.Stil worden gaat volgens de fanfare heel goed samen met muziek.Muziek begint met stilte. (Archief foto kerstconcert Samen één 2017)

Als u de eerste paar tonen hoort herkent u beslist direct de nummers: Stil in mij, It’s oh so quiet en  Stille nacht. Maar naast het eren van de stilte, brengen we ook graag een ode aan heerlijke popmuziek die helemaal in de kerstsfeer past.

Dit jaar zal Jasper van Rosmalen, 1e violist van het Metropole Orkest, optreden tijdens het kerstconcert van Fanfare Vriendenkring.

Jasper leerde zijn vak aan de Conservatoria van Den Haag en Tilburg. In zijn loopbaan speelde hij o.a. bij en met: Concertgebouw Orkest, Guido’s Orchestra, Fanfare Korps Koninklijke Luchtmacht, Soldaat van Oranje, The Sound of Music, Guus Meeuwis en Marco Borsato.

En na 16 december kan hij aan dat rijtje ook Fanfare Vriendenkring Overloon toevoegen…

Wij voegen Jasper in ieder geval met trots toe aan ons fanfare CV.

Verder treedt naast het fanfareorkest de combinatie O’GLEC op, bestaande uit: Otto Pastors, Gijs Meijer, Léon van Reijmersdal, Eric van der Zanden, Claudia Kuenen en Cor van de Cruijsen. Deze 6 Overloonse muzikanten hebben een achtergrond vanuit diverse bands waarbij de muziek en samenstellingen elkaar door jaren hebben gekruist. Het Overloonse Open Podium gaf een zetje voor de huidige samenstelling. Tijdens het Open Podium was de werkgroep kerstconcert erg onder de indruk van O’GLEC en hebben we ze meteen een Golden Ticket voor deelname aan het kerstconcert 2018 gegeven.

O’GLEC zal op het kerstconcert verrassende muziek brengen waarbij zij een unieke klank neerzetten met naast hun 4-stemmige zang onder andere mondharmonica, mandoline, ukelele, akoestische gitaar en accordeon.

Kortom alle ingrediënten voor een uniek concert met een gevarieerd programma en veel muzikaal talent. Samen met O’GLEC en Jasper van Rosmalen ontmoeten wij u graag bij ons kerstconcert op zondag 16 december.

Kerstconcert ‘Sssst’ van Fanfare Vriendenkring

Zondag 16 december, 19.30 uur in de kerk in Overloon.

Kaarten a € 10 (vanaf 12 jaar) zijn verkrijgbaar bij: Salon Toine, Bakkerij Degen, Kapper Karen (Venray) of

KLIK OP KNOP Bestel  Meer informatie op www.fanfarevriendenkring.nl of op facebook.com/fanfare.vriendenkring 


«   »