Bekerstunt NWC bij tweedeklasser SSS‘18, Mifano en SPV hard onderuit

Gepubliceerd op 5 december 2018 om 20:21

DISTRICTSBEKER ZUID 2 NWC heeft op knappe wijze de volgende ronde van het bekertoernooi behaald. In Overloon werd met 3-6 gewonnen van SSS’18. Voor SPV en Mifano zit het bekertoernooi erop: beide teams verloren hun wedstrijd met 4-0.

SS’18 – NWC 3-6
Dankzij een overtuigende 3-6 overwinning op bezoek bij tweedeklasser SSS’18 heeft NWC zich gekwalificeerd voor de volgende ronde van de districtsbeker. In Overloon beleefde de ploeg van Roel Nabuurs een droomstart: binnen vijf minuten stond het al 0-2 dankzij treffers van Tijs van Tilburg en Jeroen van Deursen. De thuisploeg kwam in de twintigste minuut op 1-2 wat tevens de ruststand was. Tien minuten na de thee schoot Van Deursen de 1-3 tegen de touwen. In de laatste tien minuten regende het treffers op sportpark De Raay. Merijn van Brussel en Tijs van Tilburg zorgden voor een 1-5 tussenstand waarna de thuisploeg twee keer mocht scoren. In de slotminuut zorgde Jeroen van Deursen met zijn derde treffer van de avond voor de 3-6 eindstand. In de volgende ronde speelt NWC wederom een uitwedstrijd tegen eersteklasser Wittenhorst die geen moeite hadden met Avestyn, in Horst werd het 12-1.lees meer op bron:https://www.ed.nl/amateurvoetbal/bekerstunt-nwc-bij-tweedeklasser-sss-18-mifano-en-spv-hard-onderuit~a8ac615c/