overloon nieuws

Home » Nieuws » Afvalkalender 2019

Afvalkalender 2019

Gepubliceerd op 12 december 2018 om 19:15

Aan het einde van dit jaar ontvangen alle huishoudens in het Land van Cuijk en Boekel de Afvalkalender 2019 in de brievenbus.

Uw digitale afvalkalender voor 2019 kunt u aan het einde van dit jaar downloaden op de website. Ook de AfvalApp is aan het einde van dit jaar geupdated.

De Afvalkalender 2019 valt voor de kerstdagen in de brievenbus. Heeft u aan het einde van dit jaar geen papieren Afvalkalender 2019 ontvangen dan kunt u die vanaf 1 januari 2019 alsnog aanvragen via de website http://www.afvalaanbieden.nl/huis-aan-huis/afvalkalender. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van de AfvalApp of de Afvalkalender doanloaden op onze website.

De AfvalApp

Met de AfvalApp heeft u op uw smartphone of tablet altijd actuele informatie over de afvalinzameling in het Land van Cuijk en Boekel bij de hand. De App is gratis te downloaden en te vinden in de AppStore of Google Play Store onder DeAfvalApp. U kunt zelf instellen of en wanneer u een melding wilt krijgen welk afval u aan de straat moet zetten. Heel erg handig dus

Digitale afvalkalender

U kunt alle informatie over de inzameling van huishoudelijk afval en de afvalkalender vinden op www.afvalaanbieden.nl. Uw persoonlijke afvalkalender kunt u ook hier downloaden door uw postcode en huisnummer in te voeren.

Voor meer informatie

Bekijk op de  website: www.afvalaanbieden.nl 
Download AfvalApp: www.deafvalapp.nl 
Stuur een e-mail:  info@afvalaanbieden.nl
 Twitter: @BCA_LvCB
Bel onze Afvalinfolijn: (0485) 338 352

meer info op bron:http://www.afvalaanbieden.nl/


«   »