overloon nieuws

Home » Nieuws » Getuigen gezocht Poging inbraak grand café 

Getuigen gezocht Poging inbraak grand café 

Gepubliceerd op 22 december 2018 om 17:04

Op woensdag 19 december probeert een onbekende man in te breken bij een grand café aan de Raaijweg in Overloon.

Op bewakingsbeelden is te zien hoe de man met een zwarte damesfiets aan komt fietsen en probeert een ruit te forceren. Wanneer dit niet lukt, druipt hij na enkele minuten weer af. De man staat duidelijk op deze bewakingsbeelden.

Getuigen/tips

Heb je informatie over deze zaak? of mogelijk beschikken over camerabeelden waarop de inbreker is te zien Of heb je iets verdachts gezien voor, tijdens of na de Poging inbraak grand café in de omgeving van Raaijweg? Neem dan contact  op met de politie zodat zij de verantwoordelijken hiervoor kunnen oppakken. Je kunt bellen op 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).Ook kunt u melding doen via onderstaand tipformulier. (Zaaknummer:2018255750)

Tipformulier 

U kunt de politie helpen bij onder meer het oplossen van misdrijven of het opsporen van personen. Hebt u naar aanleiding van een zaak een tip die de politie kan helpen, vul dan dit tipformulier in. Uw tip komt terecht bij het landelijk team opsporingsberichtgeving van de politie.www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldpunten/tipformulier

 

Bron: politie.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.