overloon nieuws

Home » Nieuws » Speeltuin Gewoon Buiten sluit het jaar met goed nieuws af

Speeltuin Gewoon Buiten sluit het jaar met goed nieuws af

Gepubliceerd op 23 december 2018 om 21:26

De afgelopen weken werden de laatste speelelementen (de rotsen) in de speeltuin geplaatst en vonden de laatste inspecties plaats.

De afgelopen maand moest de voorzitter van stichting Recreatie en Meer verantwoording afleggen naar alle fondsen mbt de uitgaven. De fondsen waaronder, het oranjefonds, NSGK en de provincie hebben akkoord gegeven voor de definitieve begroting en het dekkingsplan waarna zij over zijn gegaan tot de laatste uitbetalingen. Het bestuur kan nu enthousiast vertellen dat fase 1 nu definitief voltooid is, hoe mooi is het om het jaar 2018 met zulk mooi nieuws te mogen afsluiten?

Uiteraard is en blijft de speeltuin gratis, maar er zal in het voorjaar van 2019 iets unieks aanwezig zijn voor bezoekers voor het doen van vrijwillige bijdrages, dit is nu in de maak. Houdt u onze nieuwsbrief, mediaberichten, facebook en/of website in de gaten, wij kunnen uw steun uiteraard goed gebruiken!

Vanaf het nieuwe jaar gaat het bestuur aan de slag met de voorbereidingen voor fase 2 en gaat zij actief aan de slag met het binnen halen van financiële middelen voor fase 2. Fase 2 bestaat uit o.a. een rolstoelschommel, de fitnesstuin en een kabelbaan. Iedereen die zijn/haar financiële bijdrage hieraan wil leveren, kan contact opnemen met de voorzitter van de speeltuin door te mailen naar info@speeltuinboxmeer.nl of te bellen met 0619066949.

Verder zijn wij erg blij dat de speeltuin dit jaar geopend is en wij vele bezoekers hebben mogen ontvangen in de speeltuin. Wij bedanken alle bezoekers, sponsors en vrijwilligers voor het vertrouwen in ons.

Stichting Recreatie en Meer wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief en speels 2019 en hoopt iedereen weer te mogen verwelkomen in de speeltuin in 2019. klik hier op voor meer foto's van  Speeltuin gewoon Buiten

De speeltuin is gevestigd in het museumpark van het Oorlogsmuseum grenzend aan de oude entree (kassa) van het park. Het meer info op https://nl-nl.facebook.com/pg/GewoonBuitenOverloon/  of op de website van gewoon Buiten op https://www.speeltuinboxmeer.nl/


«   »