overloon nieuws

Home » Nieuws » SSS’18 speelt gelijk tegen Heeswijk

SSS’18 speelt gelijk tegen Heeswijk

Gepubliceerd op 21 januari 2019 om 18:39

Veel wedstrijden werden deze zondag afgelast. Alleen Real Lunet tegen Emplina (1-0) en SSS’18 tegen Heeswijk gingen door, hetgeen niet bevorderlijk is voor het verloop van de competitie. En hoe zal dit er uit zien de komende weken?

SSS’18 had al in de eerste 10 minuten met 3-0 voor moeten staan, maar dat lukte totaal niet. Frits Lucassen schoot hard over en ook Koen Verlinden had eigenlijk moeten scoren. En als zo vaak scoort dan de andere ploeg! En dat gebeurde in de 11e minuut. Een goede aanval van links werd door de uitstekende Stef Adank uitstekend voorgebracht en Gerke van den Akker kopte de bal schitterend raak. Hij kon dat doen omdat Thomas Massop niet ingreep, terwijl de bal binnen het doelgebied was: 0-1

In de 14e minuut kreeg Koen Verlinden een schitterende scoringskans, maar hij slaagde er niet in te doelpunten. Koen van Bree bemachtigde de terugspringende bal en hij benutte die kans juist wel: 1-1.

Weer enkele minuten later pakte Heeswijk de voorsprong opnieuw. Weer een goede aanval vanaf links. De bal werd weer voorgeplaatst en vanaf 25 meter schoot Danny Aarts de bal diagonaal in de linkerbovenhoek raak: 1-2. Thomas Massop stond als aan de grond genageld toe te kijken.

Maar er gebeurden deze eerste helft heel veel dingen op het veld en de scheidsrechter wist niet altijd goed op te treden. Enkele minuten later kon SSS’18 weer de gelijkmaker scoren. Een goede aanval werd door Koen Voesten goed terug gekopt en Bas Joosten kon die bal goed in het net werken: 2-2.

Maar de eerste helft was nog niet om. Koen Verlinden kreeg weer een scoringskans en die wist hij uitstekend te benutten: 3-2. Voordat de scheidsrechter de rust kon aankondigen, maakte SSS’18 een ongelukkige overtreding, die door de scheidsrechter bestraft werd. Hij kon alleen maar een strafschop toekennen, die door Tom Sleddens uitstekend benut werd: 3-3. Toen brak eindelijk de rust aan.lees meer op bron:https://www.sss18.nl/sss18-speelt-gelijk-tegen-heeswijk-3-3-2/


«   »