overloon nieuws

Home » Nieuws » Politieauto's geramd tijdens achtervolging bij Overloon 

Politieauto's geramd tijdens achtervolging bij Overloon 

Gepubliceerd op 2 februari 2019 om 22:19

Lottum - Twee mannen die zaterdagavond op heterdaad waren betrapt bij een woninginbraak, hebben tijdens een daaropvolgende achtervolging twee politieauto's geramd.

Toen de bewoners van een pand aan de Hombergerweg twee inbrekers  hadden overlopen, belden zij meteen de politie. Agenten gingen in enkele voertuigen van de politie op de melding af en kwamen de vluchtauto waarin de verdachten zaten op het spoor. Bij de A73 in Horst werd een politieauto door de auto zodanig geramd, dat de politieauto niet meer verder kon rijden. Een andere politieauto bleef de vluchtauto op het spoor. Ter hoogte van Overloon werd op de A73  ook dit politievoertuig geramd door de vluchtauto. Hierdoor moest ook de tweede politieauto de achtervolging even later staken. Geen van de betrokken agenten raakten bij de achtervolging gewond. 

Donkere personenauto

De verdachten zaten in een middelgrote donkerkleurige personenauto. Dit voertuig moet op meerdere plaatsen flink beschadigd zijn geraakt. Mensen die dit voertuig mogelijkhebben gezien, worden verzocht contact met de politie op te nemen.Je kunt bellen op 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Twee politieauto's geramd tijdens achtervolging bij #Horst (A73) en #Overloon tijdens achtervolging op verdachten van een woninginbraak gepleegd in #Lottum. Verdachte voertuig is ontkomen, politie blijft op zoek.


«   »