Home » Nieuws » Help ons de zorg in Miagao te helpen

Help ons de zorg in Miagao te helpen

Gepubliceerd op 22 februari 2019 om 08:48

Hallo Allemaal, Wij zijn 7 verpleegkunde studenten en gaan van 23 april tot 5 juli stage lopen in de Filipijnen in de plaats Miagao. 10 weken lang gaan wij stage lopen bij het Rep. Pedro Trono Memorial District Hospital, een gehandicapten opvang voor kinderen en bij out reach. 

Wij zullen hier cultuur en medische verschillen ervaren, zoals: met niet voor de hand liggende materialen toch een alternatief moeten bedenken, hoe de zorg daar geleverd wordt, hoe zij denken en handelen en hoe zij leven.

Wij willen graag iets doen voor de zorg en de bevolking, hiervoor willen wij een mooi bedrag ophalen. Door daar te zijn krijgen wij een beeld waar wij het geld het beste aan uit kunnen geven. Denk hierbij aan Medische materialen voor in het ziekenhuis, speelgoed voor de  gehandicapten kinderopvang en kleding. 

Het ziekenhuis waar we terecht komen wordt ondersteund door Stichting Help Filipino Children. Wij kunnen hun ook ondersteunen met het opgehaalde bedrag.

Wij kunnen elke bijdrage zeker gebruiken, daarom is elk bedrag meer dan welkom!

Wij houden jullie op de hoogte van de uiteindelijke donaties die wij in de Filipijnen uitgeven. 

Alvast bedankt!

Liefs, 

Lara Lemmen, Janne Rosmalen, Iris Willemse, Kim Rode, Daan Hopman, Iza van de Poel en Femke Hundertmark.

Vandaag woensdag 24 april 2019 is het eindelijk zo ver!! Iris Willemse gaan samen met 6 andere verpleegkundige studenten naar het mooie Filipijnen! Ben je benieuwd? Naar hun verhaal klik dan op link https://iriswillemse.reislogger.nl/

Jij kunt helpen deze inzamelingsactie succesvol te maken!  klik hier op en DONEER 

 Deel op Facebook

Lees meer op bron:https://www.doneeractie.nl/


«   »