overloon nieuws

Home » Nieuws » Glasvezel Spreekuur

Glasvezel Spreekuur

Gepubliceerd op 28 februari 2019 om 16:44

De komende weken worden er weer vele woningen voorbereid op de aansluiting op het glasvezelnetwerk. Dat roept nogal wat vragen op bij de inwoners.

Wat zijn de nou voordelen van glasvezel? Wat kost het? Hoe werkt het? Voor antwoord op al deze vragen kunt u terecht bij de Glasvezel Spreekuur.

Planning Glasvezel Spreekuur in Overloon: maandag 25 maart, 18.30 - 20.30 uur. De Pit, 14 Oktoberplein 2.

Bespaar 450 euro 
Tijdens het Glasvezelspreekuur van 18.30 tot 20.30 uur kunt u specialisten spreken die alles weten over glasvezel en de diensten telefoon, televisie en internet. Ook over de aanleg worden de vragen beantwoord. 

aanlegglasvezelkabel22-02-2019-1-1.jpg

Wanneer je tijdens de aanleg van het glasvezel in uw woonplaats een abonnement bij een glasvezelprovider afsluit, bespaart u 450 euro activatiekosten. Zodra de graafploegen uit het dorp weg zijn is dat namelijk wel het geval. Twijfelt u nog, kom dan naar een glasvezelspreekuur. Samen zetten we de ‘voors en tegens’ nog eens naast elkaar en helpen we u met uw keuze. 

 

 

 

Snel internet via glasvezel en TV van Ziggo
Wil je graag tv van Ziggo houden en daarnaast ra-zend-snel internetten via glasvezel, dan hebben we goed nieuws voor je. Met een ‘internet only’-abonnement kun je dat eenvoudig regelen. Lees er alles over in deze blog.
 

Wil je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de aanleg bij jou in de buurt? Download dan Iedereen Glasvezel App in de App Store en de Google Playstore.

Wat gaat er gebeuren?

Wanneer we bij u in de straat starten met graven, kondigen we dit vooraf aan. Tijdens de aanleg van het glasvezelnetwerk gaat elke dag een deel van de straat open en aan het eind van de dag ook weer dicht. De woningen en winkels zullen middels loopplanken te allen tijde bereikbaar zijn. De glasvezelkabel die vanaf de straat naar uw huis loopt, wordt via een ondergrondse boring onder uw tuin geschoten naar de gevel. In uw tuin wordt dus bij voorkeur niet gegraven. Uiteraard ruimen we alles weer netjes op en zullen wij er alles aan doen om de overlast tot een minimum te beperken.

aanlegglasvezelkabel18-01-2019-2.jpg

 

Waarom is glasvezel belangrijk voor Overloon?

Het gebruik van data neemt toe sinds de komst van het internet halverwege de jaren ’90. Dit komt doordat we steeds gebruik maken van internet. Daarnaast vraagt het toenemende aantal bewegende beelden en foto’s van hoge kwaliteit om sneller en beter internet. Glasvezel kan deze toenemende vraag aan.De bestaande verbindingen in Overloon kunnen de snelheden niet altijd leveren.Naast meer snelheid biedt glasvezel ook de mogelijkheden aan ondernemers om nieuwe diensten en apps te ontwikkelen.Ook thuiswerken wordt gemakkelijker en stabieler.Glasvezel is een belangrijke voorziening Voor de inwoners en ondernemers.Met glasvezel zijn we op de toekomst voorbereid.

Vragen

De aanleg van glasvezel in het Land van Cuijk is een hele operatie, maar de overlast zal beperkt zijn en het overstappen en aansluiten is een fluitje van een cent. Om de onduidelijkheden die er nog zijn bij je weg te nemen, beantwoorden we alle vragen over glasvezel die je maar kunt bedenken.

De klantenservice van LVCNET is bereikbaar op 0485-745800 en is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9 – 11 uur. Ook per e-mail: klantenservice@lvcnet.nl kunt u ons bereiken.

De aanleg van het glasvezelnetwerk is voor alle huishoudens gratis.Om ook gratis te worden aangesloten op het netwerk dien je zo snel mogelijk een glasvezelabonnement af te sluiten via een van de beschikbare providers. Een internetabonnement is al beschikbaar vanaf € 37,50 per maand. Meer weten? Kijk op lvcnet.nl op facebook en twitter.of e-fiber.nl.

 

«   »