overloon nieuws

Home » Nieuws » Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant?

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant?

Gepubliceerd op 16 maart 2019 om 10:24

VisitBrabant gaat, samen met onder meer Omroep Brabant, wederom op zoek naar de meest gastvrije locatie in de Brabantse vrijetijdssector.Heb jij de meest gastvrije locatie van Brabant? Doe mee en win de Brabantse Gastvrijheid Award 2019!

Ook dit jaar organiseert VisitBrabant samen met haar partners de Brabantse Gastvrijheid Award binnen de vrijetijdssector. Hiermee wordt niet alleen gastvrijheid onlosmakelijk verbonden met Brabant, het biedt de meest gastvrije locaties in Brabant ook het podium dat ze verdienen.

Vanaf 7 maart kan iedereen met een locatie in de horeca- en/of recreatiebranche in Noord-Brabant die eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf biedt, én die bezoekbaar is voor consumenten, zich inschrijven via deze website

Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat Brabant ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector. Deelnemende ondernemers maken kans op de titel en doen bovendien mee aan het unieke gastvrijheidsprogramma “Wij zijn Brabant, Wij zijn gastvrij!”.

Wat levert deelname je op?·        
 • Als deelnemer: promotiemiddelen (sticker en logo) die je kunt gebruiken om jouw deelname aan de award te promoten én gratis deelname aan een uniek gastvrijheidsprogramma voor jou en je medewerkers.
 • Als genomineerde: gratis publiciteit, onder andere via de kanalen van Omroep Brabant. 
 • Als winnaar: de eeuwige roem, erkenning voor jouw goede werk, de award, publiciteit, VisitBrabant Businesspakket voor één jaar, vermelding in het meertalige online magazine van VisitBrabant en een online campagne via Omroep Brabant met een bereik van 1.000.000 views.
 • Hoe werkt het?

  1.        Lees het verkiezingsreglement.
  2.        Schrijf jouw locatie in via dit inschrijfformulier.
  3.        Je ontvangt een bevestigingsmail.
  4.        Je doet automatisch mee aan “Wij zijn Brabant, Wij zijn gastvrij!''.

.                  meer informatie vind je op bron: https://partners.visitbrabant.com/acties/brabantse-gastvrijheid-award-2019


«   »