Home » Nieuws » Nieuw in Overloon - De Pit Theater!

Nieuw in Overloon - De Pit Theater!

Gepubliceerd op 17 maart 2019 om 10:56

In navolging van de eerste theatervoorstelling in de Pit in 2017 van Mark van de Veerdonk hebben de Pit en E & E Support de handen ineengeslagen.

Samen gaan zij jaarlijks een aantal theatervoorstellingen aan het Overloonse publiek en wijde omgeving presenteren onder de naam: De Pit Theater. Hierbij moet u denken aan familievoorstellingen, cabaret en muziektheater. Leuke, kleine en vooral betaalbare producties voor een brede doelgroep. De ticketprijs zal vooralsnog max. € 20,00 zijn en online te bestellen wanneer het u uitkomt en inclusief 1 consumptie. Tickets zijn vervolgens uit te printen maar ook toegankelijk via een handige app op uw smartphone.
Gezelligheid, gemak en een lekker avondje uit in eigen dorp of omgeving zijn de belangrijkste ingrediënten van iedere voorstelling.
 
Dit eerste jaar gaan we nog voorzichtig van start met twee leuke voorstellingen. De eerste in het voorjaar de ander in het najaar. Vervolgens willen we volgend jaar naar 4 voorstellingen toe waar we u uiteraard van op de hoogte gaan houden.
 
Op zondag 31 maart om 19:00 uur starten we met de voorstelling:

Martijn van Vuuren zingt Hollandse Meesters

Martijn007.jpg
Denk je aan Hollandse Meesters dan denk je aan Rembrandt van Rijn of Vincent van Gogh. Maar niet alleen in de schilderkunst kent Nederland grootse artiesten maar ook in de recente muziekgeschiedenis kent Nederland grote namen. Martijn van Vuuren zingt een mooie selectie van nummers van grote Nederlandstalige artiesten die inmiddels zijn overleden. Van Toon Hermans tot Wim Sonneveld, van Frans Halsema tot Ramses Shaffy en van Robert Long tot André Hazes en vele anderen.
Een fantastische voorstelling en een feestje der herkenning. Gebracht met veel humor, maar soms ook een traan. Martijn weet steeds weer de juiste snaar te raken. En ja...u mag meezingen!!! Hij wordt muzikaal begeleid door Wieke de Keyzer op piano, Tom Smits op bugel/trompet, Caroline Bremer op accordeon, Meindert Jan Bol op Bas en Melvin Puijn op percussie. 

Tickets zijn online te bestellen via www.depitoverloon.nl   
Prijs: € 17,50 (Incl. 1 consumptie)                        
 
In het najaar zal op zaterdag 9 november wederom Mark van de Veerdonk met zijn gloednieuwe show op de Overloonse planken staan. De show heeft de naam "Geen Viking" mee gekregen. Dat het weer lachen, gieren en brullen wordt staat vast. Zet daarom deze datum alvast in uw agenda want ook deze voorstelling wilt u niet missen. Zodra de ticketverkoop start van deze voorstelling zullen we dat kenbaar maken. Houd dus onze Facebook pagina en website in de gaten!!!
 
Wij zien u in ieder geval erg graag in de Pit tijdens één van deze gezellige avonden. Want zeg nou zelf...er is niets leuker s dan een gezellige avondje theater in je eigen omgeving!

 


«   »