overloon nieuws

Home » Nieuws » Koploper SSS’18 neemt revanche op Vianen Vooruit

Koploper SSS’18 neemt revanche op Vianen Vooruit

Gepubliceerd op 17 maart 2019 om 21:23

OVERLOON - SSS’18 won zondag de topper tegen Vianen Vooruit in de tweede klasse H: 3-0. De koploper uit Overloon nam daarmee revanche voor de nederlaag (4-1) eerder dit seizoen. Sinds die wedstrijd bij Vianen Vooruit eind oktober is SSS’18 ongeslagen. De zege op de streekgenoot was de elfde partij op rij zonder verlies voor de thuisploeg.

17-03-19, 18:48 

Vianen Vooruit is ook bezig aan een uitstekend seizoen. De gepromoveerde ploeg staat op de derde plaats, maar door de nederlaag staat SSS’18 nu wel zeven punten voor met een wedstrijd minder gespeeld. De Overloonse ploeg heeft vier punten voorsprong op achtervolger Helvoirt (35 om 31).

De wedstrijd tussen de twee verrassend goed presterende ploegen ging bij vlagen gelijk op, maar SSS’18 was dodelijk in de afronding. Bij Vianen Vooruit ontbrak het te vaak aan een goede eindpass. De thuisploeg kwam gelukkig op voorsprong via Koen Verlinden na ruim twintig minuten spelen.lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/voetbal-maasland/koploper-sss-18-neemt-revanche-op-vianen-vooruit~a120b15f/

bron foto's overloon nieuws


«   »