overloon nieuws

Home » Nieuws » Familie Hofmans Spaart bierdoppen en blikken voor stichting Energy4All

Familie Hofmans Spaart bierdoppen en blikken voor stichting Energy4All

Gepubliceerd op 18 maart 2019 om 19:08

Door metalen te sparen helpt U Stichting Ernergy 4all. deze stichting komt op voor Kinderen met Energystofwisselingsziekte.

Gisteren zijn we naar de informatiedag van stichting Energy4All geweest. Een dag waar verschillende dingen vertelt worden zoals hoe het er voor staat met de medicatie dat de tweede ontwikkelings- fase in gaat. Wat het grootste probleem is? Het geld voor onderzoek voor het medicijn.Wat ons als vrijwilligers opviel is dat de stichting, te weinig mensen heeft om de stichting bekender te maken, door dat de stichting vooral uit mensen bestaat die een ziek kind hebben of zelf ziek zijn door dat ze zelf aan een energiestofwisselingsziekte lijden, daar door hebben zij niet genoeg energie om de stichting bekender te maken.Na de informatiedag ging familie de Rijk nog even door om oud ijzer op te halen bij de  Familie Hofmans in Overloon in Noord-Brabant waar zij bierdoppen en blikken op gehaald hebben.Ook deze familie is bekent met deze ziekte zij hebben hun zoon op twaalf jarige leeftijd verloren, ook hun dochter heeft de ziekte, wat het heftigste is?Zij is 1 van de 3 mensen in de wereld die een vorm heeft van de energiestofwisseling waar nog niet veel bekent over is! 
Met de auto afgeladen met dozen vol doppen (Circa 450/500 kilo) en blikken zijn we terug gegaan naar het Overijsselse Nieuwleusen.Wat mooi dat de familie Hofmans zoveel ijzeren doppen en blikken hebben ingezameld! En geweldig dat familie de Rijk dit wederom gaat inleveren voor een donatie voor Stichting Energy4All.

De Familie Hofmans sparen bierdopjes voor stichting energy4all. Deze worden gerecycled en het geld wordt gebruikt voor het medicijnonderzoek naar energiestofwisselingsziekte. Metalen doppen en deksels van alle flessen en potten. Lege waxinelichthouders zijn ook welkom.inleveren kan bij ons.Velen hebben dit het afgelopen jaar al gedaan.

fotostichtingEnergy4All-2-1.jpg

Inleveradres: Familie Hofmans

Schaartven 4 in Overloon

Elke week worden er kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Een genadeloze ziekte, waar nog geen medicijn voor is. Het onderzoek naar een medicijn is van levensbelang voor alle kinderen en volwassenen die deze ziekte hebben of in de toekomst deze vreselijke diagnose krijgen. Bij de ernstige vormen van de ziekte overlijdt een deel van deze kinderen al voor hun tiende levensjaar. Maar niemand kan bij de diagnose met zekerheid zeggen hoe het ziektebeeld zal verlopen en hoe oud het kind bijvoorbeeld kan worden.meer informatie vind je op facebook Van stichting Energy4All https://www.facebook.com/geefenergievoorenergy4all/

 

Op website van Energy4All staat uitgelegd wat een energiestofwisselingsziekte inhoudt.https://energy4all.nl/de-ziekte-energie4all/ziektebeeld


«   »