overloon nieuws

Home » Nieuws » Goud van Brabant is op zoek naar Brabantse ouderen

Goud van Brabant is op zoek naar Brabantse ouderen

Gepubliceerd op 29 maart 2019 om 12:32

Voor het tv-programma Goud van Brabant zoeken we Brabantse ouderen die een kei zijn in het vertellen van verhalen en die het leuk vinden om op televisie te komen! De beste verhalenvertellers koppelen wij aan onze ‘Junior Reporters’ (jongeren van 11 tot 15 jaar).

In dit gesprek vraagt hij of zij u het hemd van het lijf over de verschillen tussen vroeger en nu op het gebied van school, vakantie, werken, geloof, liefde, eten of over grote onderwerpen als klimaat, immigratie, politiek etc. Uw verhaal vormt het uitgangspunt voor het gesprek.

De gesprekken worden door een profes- sionele filmcrew opgenomen, verwerkt tot korte films die allemaal online komen te staan. De beste tien verhalen zijn dit najaar bij Omroep Brabant te zien.

Hoe kunt u mee doen?

We organiseren in heel Brabant bijeen- komsten om verhalenvertellers te leren kennen en hun verhalen te horen.
Deze bijeenkomsten worden onder andere georganiseerd op:

woensdag 20 maart van 10 – 12.00 uur in BHIC in ’s-Hertogenbosch

woensdag 27 maart van 10 – 12.00 uur in de LocHal in Tilburg

woensdag 3 april van 10 – 12.00 uur in het Oorlogsmuseum in Overloon

De bijeenkomst is inclusief koffie, thee en iets lekkers en u krijgt een gratis presentatie of rondleiding op deze bijzondere locatie.

Mochten deze data niet schikken en u wil wel mee doen? Kijk dan op onze website https://goudvanbrabant.nl/verhalen voor andere data en locaties of stuur een mail naar opaenoma@goudvanbrabant.nl


«   »