Home » Nieuws » Help jouw club of lokaal goed doel aan een Wecycle Sponsorcheque van 1.000 euro!

Help jouw club of lokaal goed doel aan een Wecycle Sponsorcheque van 1.000 euro!

Gepubliceerd op 30 april 2019 om 20:47

Promoot uw milieustraat en stimuleer de inzameling van afgedankte elektrische apparaten en lampen (e-waste) in uw gemeente.

Inzamelactie na Koningsdag
Voorkom weggooien van e-waste na de vele vrijmarkten op Koningsdag. Snelle inleveraars ontvangen, in ruil voor hun e-waste, in de week na Koningsdag op milieustraten van Wecycle-partnergemeenten een leuk Wecycle Recycle Memo-spel. Op=Op!

Wecycle Sponsorcheques
Van 29 april t/m 9 juni 2019 kunnen inwoners voor hun lokale goede doel of club een inzamelactie organiseren voor afgedankte kleine elektrische apparaten, armaturen en kapotte lampen. Van hun inlevermoment op de lokale milieustraat moeten ze een foto of kort filmpje maken en dit samen met een beschrijving van hun actie insturen via wecycle.nl/inleveren. De 25 leukste, opvallendste of creatiefste inzendingen belonen we met een Wecycle Sponsorcheque van € 1.000,-.

Zo doe je mee*

  1. Verzin een inzamelactie voor afgedankte kleine elektrische apparaten, armaturen en kapotte spaar-/ledlampen

  2. Lever de afgedankte kleine elektrische apparaten, armaturen en kapotte lampen in bij jouw gemeentelijke milieustraat**

  3. Maak een foto of filmpje van je inlevermoment**

  4. Upload hieronder je foto of filmpje, samen met een beschrijving van je actie. Je kunt je foto en beschrijving ook per post naar Wecycle sturen. Insturen kan t/m zondag 9 juni 2019.

  5.  

    Stuur hier jouw inzamelactie in om kans te maken!

  6. Upload hier jullie inzamelactie!

De 25 leukste, opvallendste of creatiefste inzendingen belonen we met een Wecycle Sponsorcheque van 1.000 euro voor de opgegeven club of lokaal goed doel. Ook zijn er 100 troostprijzen: bloemenbonnen t.w.v. 25 euro om iemand te bedanken voor de inzet voor de club of lokaal goed doel!

*Bekijk hier de actievoorwaarden.

meer informatie vind je op bron:https://milieustraat.wecycle.nl/actie


«   »