overloon nieuws

Home » Nieuws » Het begint vorm te krijgen!

Het begint vorm te krijgen!

Gepubliceerd op 1 mei 2019 om 19:38

Woensdag 15 mei is er weer grenscafé, deze keer in de Meulewei in Geijsteren. Na het korte officiële gedeelte is er vooral ruimte voor ouderwetse gezelligheid en kan iedereen het terrein van de artist-in-residence-week verkennen.

Daarnaast is er volop tijd om met elkaar van gedachte te wisselen over hoe de Zalige Zonde langzamerhand vorm aan het krijgen is. In zo'n groene sfeervolle omgeving zal niet alleen de beek maar ook de fantasie ongestoord kunnen stromen. 
We hopen jullie allemaal te begroeten op woensdag 15 mei in de Meulewei, Sint Wilbertsweg 22, 5862 AL in Geijsteren.We beginnen om 8 uur, inloop vanaf half 8.

Doe mee met De Langste Fanfare!!
Op 25 augustus zal De Langste Fanfare optreden bij Schijt aan de Grens.
Wij zijn alvast begonnen met oefenen! Maar muzikanten, hij zou best nog heel wat langer mogen worden en daarom zoeken we nog heel veel muzikale vrijwilligers. Als jij zin hebt in een mooi feestje en/of een bijzondere ervaring en je hebt een instrument, meld je dan aan bij Die Verdammte Spielerei op:
www.delangstefanfare.nl (want zij organiseren dit stukje van Schijt aan de Grens). Op die website vind je ook alle informatie over wat er gespeeld gaat worden.
Doen dus!

Ook op social media zijn we afgelopen tijd heel actief geweest!!
Neem een kijkje op onze vernieuwde website voor ideeën of oproepen. Laat je inspireren of meld je aan als vrijwilliger. Helpende handjes kunnen we altijd gebruiken!
Kijk op https://schijtaandegrens.nl/ voor meer informatie.

Ons Instagram account heeft ook weer nieuw leven ingeblazen gekregen :)
Volg ons op https://www.instagram.com/schijtaandegrens/

En natuurlijk op onze eigen Facebook pagina
 https://www.facebook.com/Schijt-aan-de-grens-1591959204364347/


«   »