overloon nieuws

Home » Nieuws » dagworkshop Het Transformatiespel door Hans Kunneman

dagworkshop Het Transformatiespel door Hans Kunneman

Gepubliceerd op 5 mei 2019 om 11:58

Tijdens deze dagworkshop ervaar je de rijke mogelijkheden van het transformatiespel. Na een korte inleiding en uitleg ga je samen met de andere cursisten zelf aan de slag.

Dit spirituele bordspel biedt een verrassend speelse 
manier om jezelf te leren kennen en je toekomst richting te geven.
De kaarten die je trekt werken als een spiegel: ze geven je inzicht in de richting die je je leven kunt geven en hoe je mogelijke belemmeringen aan kunt pakken. Met behulp van een speciale dobbelsteen volg je als speler je eigen pad op het spelbord, waarbij je inzichten, engelen,  belemmeringen en zegeningen tegenkomt. Sommige gebeurtenissen gelden voor alle spelers. Je gaat achtereenvolgens door vier niveaus heen: het fysieke, het energetische, het mentale en het spirituele niveau. Je leert begrijpen hoe jij je levens-spel speelt en hoe je daarin veranderingen kunt aanbrengen. Of het nu gaat om persoonlijke vragen, het verbeteren van relaties of keuzes waar je voor staat, het spel:

- geeft je een nieuwe kijk op jezelf
- houdt je een spiegel voor
- werpt een ander licht op je talenten en mogelijkheden
- dringt op een prettige manier door tot de kern van elke vraag

Het Transformatiespel is ontwikkeld door Joy Drake en Kathy Tyler 
(bekend van de Engelenkaartjes) tijdens hun verblijf bij de Findhorn Foundation

 

Hans Kunneman is Tarot specialist, spiritueel coach en musicus. Al sinds 1989 houdt hij zich intensief bezig met Tarot. Het is zijn passie om mensen te helpen verbinding te maken met hun intuïtieve innerlijke kracht In 2007 publiceerde hij het boek Vind je bron, een boek over meditatieve aandacht  in het dagelijks leven.

HansKunneman-1.jpg

 De workshop vindt plaats op zaterdag 1 juni van 10.00 tot 17.00 uur in  Ontmoetingspunt ‘t 'Helder, Helderseweg 31 te Overloon. De bijdrage is  35,00. Kijkt u ook op www.tarotcoaching.nl. Inschrijven graag via ’t Helder, t-helder@ziggo.nl 0478-641404 / 06-27007511www.helder-overloon.com


«   »