overloon nieuws

Home » Nieuws » De titelfavoriet moet zich nu bewijzen

De titelfavoriet moet zich nu bewijzen

Gepubliceerd op 10 mei 2019 om 19:45

LAND VAN CUIJK/GENNEP - Een paar punten verschil of zelfs op doelsaldo. De titelstrijd in het amateurvoetbal nadert de ontknoping. Een blik op de regionale kandidaten voor het kampioenschap.(foto van de derby tussen SSS'18 en Volharding eerder dit seizoen)

10-05-19 Bron: De Gelderlander

Plotseling is SSS’18 niet meer de prooi maar de jager. De voetbalclub uit Overloon is ingehaald door Erp. Hoe vervelend het op voorhand lijkt om de polepositie te verliezen, toch is er nog niets verloren voor SSS. De equipe van trainer Ruud Vermeer heeft nog alle kans op het kampioenschap. En bijkomend voordeel: de rol van favoriet is ingeruild voor die van de underdog.

Druk wijzen ze bij SSS van de hand, daar is de speelwijze (gokken op de omschakeling) ook naar. Niets moet, alles mag in Overloon. Toch sloeg de titelstress toe in de laatste vier duels, metslechts vijf punten. SSS kan voor de inhaalrace wel buigen op ervaring. Het elftal heeft meerdere dertigers, veel fysieke kracht, een top wedstrijdmentaliteit en een subliem spitsenkoppel met Bas Joosten en Koen Verlinden.Eén wedstrijd kan het verschil maken: de topper in Erp volgende week tussen de koploper en SSS.lees verder op bron:https://www.gelderlander.nl/voetbal-maasland/de-titelfavoriet-moet-zich-nu-bewijzen~a555e638/


«   »