overloon nieuws

Home » Nieuws » Bedenk de naam van jouw nieuwe gemeente!

Bedenk de naam van jouw nieuwe gemeente!

Gepubliceerd op 1 juli 2019 om 14:08

Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis, 28 juni 2019 – De drie gemeenten Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis (CBA) willen per 1 januari 2022 één nieuwe gemeente gaan vormen. 

Om de naam van de nieuwe gemeente ook echt breed gedragen te laten zijn, bepalen de inwoners van de CBA-gemeenten zelf hoe hun nieuwe gemeente gaat heten. Onder het motto “Waar wil jij straks thuiskomen?” kan elke inwoner vanaf aanstaande maandag 1 juli tot en met zondag 4 augustus zijn of haar idee voor een naam (met onderbouwing) kenbaar maken. Inwoners kunnen hun ideeën over een naam voor hun nieuwe gemeente indienen via internet. Inwoners die niet over internet beschikken kunnen even langs gaan bij één van de drie gemeentehuizen en daar een formulier invullen.

Als jij de naam van de nieuwe gemeente kon bepalen, wat zou het dan zijn? Heb je een idee? Het is namelijk tijd om naamsuggesties in te dienen! Ga naar www.samenonderwegnaareennieuwegemeente.nl, en stuur jouw idee op!
Meedoen kan tot en met 4 augustus.

Bedenk de naam van jouw nieuwe gemeente!

Als jij de naam van de nieuwe gemeente kon bepalen, wat zou het dan zijn? Heb je een idee? Het is namelijk tijd om naamsuggesties in te dienen! Ga naar www.samenonderwegnaareennieuwegemeente.nl, en stuur jouw idee op! Meedoen kan tot en met 4 augustus.

Posted by Gemeente Boxmeer on Monday, July 1, 2019

«   »