Home » Nieuws » Lekker Loën Sfeermarkt

Lekker Loën Sfeermarkt

Gepubliceerd op 1 juli 2019 11:50

Het laatste weekend voor de zomervakantie 28, 29 en 30 juni 2019 op diverse locaties in het Land van Cuijk vieren we Een Goei Leven in het Land van Cuijk tijdens een uniek driedaags evenement op bijzondere locaties: op het water, in de bossen, langs de velden en aan dorpspleinen. Met kunst, muziek en bierfestivals, food-pleintjes en -markten, Nacht-stadswandelingen, Bourgondische diners in historische gebouwen, hofjes, tuinen, op het water, en nog veel meer.

Op het plein aan het Museumpark in Overloon was door de aldaar gevestigde ondernemers op zondag 30 juni de sfeermarkt Lekker Loen gehouden van 11.00 tot 17.00 uur.

De organiserende ondernemers zijn PLIEN, Museumzicht, de Papegaai, speeltuin Gewoon Buiten en het Oorlogsmuseum. Er kan deze dag genoten worden van optredens en proeverijen. Verder warren er oude ambachten, streekproducten, oldtimers, boeken, plantenkraam en een demonstratie van scouting en modelbouwers.en Natuurlijk warren er ook terrassen en voor de kinderen was er een springkussen, knuffelpony en ze kunnen zich laten schminken. De ondernemers delen aan de bezoekers loten uit voor de loterij waarbij prijzen te winnen warren.

Een geweldige sfeermarkt voor jong en oud met hopelijk een terugkerend karakter  “LEKKER LOËN“

 

meer informatie vind je op  www.landvancuijk.nl of op https://www.goeileven.nl/

Plien Atelier Vintage Modelbouw aan het Museumpark Toeristisch Informatie Punt  Hier vind je alle toeristische informatie en leuke tips uit overloon en van de omgeving ook vind je alle toeristische informatie en leuke tips uit overloon en van de omgeving op https://www.overloonnieuws.nl/toeristeninformatie


«   »