overloon nieuws

Home » Nieuws » De Goede Benen Tour – 2019

De Goede Benen Tour – 2019

Gepubliceerd op 3 juli 2019 om 16:39

Op zondag 8 september a.s. vindt de zesde editie plaats van de “Goede Benen tour”. Stichting Tante Lenie organiseert deze tocht samen met IJssalon Clevers, het inschrijfgeld komt ten goede van Stichting Tante Lenie.

Stichting Tante Lenie organiseert gezinsweken voor gezinnen met een ernstig of langdurig ziek kind. Een gezinsweek die de dagelijkse zorgen even doen vergeten. De ziekte van het kind heeft een enorme impact op het hele gezin, een gezinsweek kan een ommekeer betekenen voor het hele gezin. Het gevoel van saamhorigheid dat ontstaat, laat gezinnen blijvend groeien. Al ruim 300 gezinnen hebben dit mogen ervaren.De Goede Benen Tour is een groot succes. Reden genoeg om de tour dit jaar weer te organiseren.

Op 8 september a.s. kan vanaf 08.00 uur gestart worden vanuit   IJssalon Clevers in Arcen, Grubbenvorst, Kessel, Overloon, Plasmolen, Roermond en Tienray. Van hieruit kunt u naar smaak een route kiezen en doet u drie, vier of alle Clevers vestigingen aan. De routes variëren van 60 tot 200 kilometer, waarna u getrakteerd wordt op de speciale Tante Lenie ijscoupe. Finishen graag voor 16.00 uur om te genieten van deze traktatie.

Voor wie 200 kilometer te lang is, is het mogelijk om de recreatieve route te fietsen. Het is niet alleen een toertocht maar ook een gezelligheidstocht voor iedereen die graag fietst, dus ook voor E-bikers!

Het inschrijfgeld voor de tocht bedraagt € 10,-. Betaling bij inschrijving.

Aanmelden graag via https://inschrijven.nl/form/2019090850976-nl of via de site van inschrijven.nl!

Mocht u op de dag zelf nog besluiten om mee te willen doen, is dit geen probleem.

Wij zien u graag als deelnemer, om samen met ons zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Tante Lenie.

Wil u niet fietsen maar wel helpen?

Heel graag, want we hebben altijd mensen nodig die ons kunnen helpen het parcours uit te zetten en/of op een locatie willen zitten.

 

Alvast dank namens alle gezinnen, tot ziens en veel fietsplezier toegewenst.

Stichting Tante Lenie http://www.stichtingtantelenie.nl  Blijf op de hoogte via Facebook


«   »