overloon nieuws

Home » Nieuws » dorpsraad Overloon heeft een zienswijze ingediend Vliegbasis de Peel

dorpsraad Overloon heeft een zienswijze ingediend Vliegbasis de Peel

Gepubliceerd op 18 augustus 2019 om 13:09

Beste mensen van Overloon,De dorpsraad Overloon heeft een zienswijze ingediend bij het Ministerie van Defensie over de Vliegbasis de Peel.

Wij hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid een zienswijze in te dienen op de concept notitie Reikwijdte en Detailniveau Milieueffectrapportage Luitenant-generaal Bestkazerne/Militaire luchthaven De Peel. De dorpsraad Overloon is niet op voorhand tegen 3 x 6 weken per jaar oefeningen op de Peel maar wil wel dat met het opstellen van de MER rekening wordt gehouden en wordt berekend wat de effecten zijn op het gebied van o.a. lawaai en milieu en daar waar dit het geval is maatregelen worden getroffen/compensaties worden gedaan.

Volgend jaar november komt deze rapportage ter inzage liggen en kan er bezwaar worden gemaakt tegen de plannen.

Hier een BELANGRIJKE LINK http://stopvliegbasisdepeel.nl/Home/ Hier wordt u op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en updates van de vliegbasis De Peel.Deze website is bedoeld voor het geven en verzamelen van informatie aan omwonenden t.a.v. de reactivering van Vliegbasis de Peel.

Lees  ook  Straaljager geluidsoverlast op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/342831_straaljager-geluidsoverlast

Eenieder die wil kan ook persoonlijk een zienswijze indienen. U mag onze brief hierbij als voorbeeld nemen of overnemen zo u wilt.Groeten Hannie van Hees Voorzitter/secretaris dorpsraad Overloon https://www.dorpsraadoverloon.nl/

Aangetek Br Reactivering De Peel
Word – 378.0 KB 99 downloads

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.