overloon nieuws

Home » Nieuws » workshop meerjarige groenten

workshop meerjarige groenten

Gepubliceerd op 19 augustus 2019 om 18:15

Monique Wijn geeft op zaterdag 7 september a.s. weer de workshop ‘Meerjarige groenten’. Deze workshop wordt gegeven bij In ‘t Holt te Overloon, van 10.00 tot ca. 16.00 uur.

Je krijgt informatie over het grote aantal meerjarige groenten die er zijn. Groenten die maar eenmalig aangeplant hoeven te worden en waarvan je vele jaren kunt oogsten. Welke meerjarige groenten zijn er? Dit zijn er verrassend veel die ook bij jou in de tuin zullen staan. Welke zijn lekker? Hoe maak je ze klaar? Hoe vermeerder je ze en kweek je ze op? Kortom heel veel praktische informatie om mee aan de slag te gaan in jouw groenten-, permacultuurtuin of voedselbos.

Kosten: Na afloop van de workshop wordt elke deelnemer gevraagd een bedrag te doneren aan de workshopgever voor wat hij/zij vindt dat het waard was en wat past bij zijn/haar mogelijkheden. De gezamenlijke lunch is via het potluck systeem. D.w.z. iedere deelnemer maakt wat en brengt wat mee. We lunchen via een gezamenlijke proeverij van alle meegebrachte creaties.

Vragen en aanmeldingen via Hélène Heijs – van der Vlist. Zie www.intholtoverloon.nl

 

Hélène Heijs heeft ook een hondenschool zij probeer mensen te bereiken die met ‘moeilijke honden’ niet bij een reguliere hondenschool terecht kunnen en tevens hoop zij mensen meer met hun hond te laten doen dan alleen wandelen.

hondencoach gedragstherapeut

Maatwerk

Hondencoach Hélène van In ‘t Holt te Overloon biedt maatwerk, toegespitst op specifieke situaties en wensen.Hondentraining: naast groepslessen (puppycursus, basiscurcus en doe-cursus), privéles of hondengedragstherapie (consult aan huis) kun je ook terecht voor informatie, lezingen en workshops.

Werkzaam in de regio Oost-Brabant (gemeenten Boxmeer, Sint Anthonis, Mill en Sint Hubert, Cuijk en Deurne) en Noord Limburg (gemeenten Mook en Middelaar, Gennep, Bergen, Venray en Horst).voor meer informatie zie facebook https://www.facebook.com/hondenschooloverloon/ of

www.hondengedragscoach.com  I


«   »