overloon nieuws

Home » Nieuws » Tweede editie Bricktopia Overloon

Tweede editie Bricktopia Overloon

Gepubliceerd op 5 september 2019 om 16:51

Na het grote succes in 2018 krijgt het LEGO®-evenement Bricktopia Overloon 13 oktober 2019 een vervolg. Tijdens de festiviteiten rondom 75 jaar Vrijheid in Overloon tovert Dutchbricks ook dit jaar De Pit weer om tot een LEGO®-paradijs voor jong en oud.

Om de vrijheid te vieren wordt er door de leden gewerkt aan enkele bijzondere creaties en opstellingen in verschillende thema's.

Ook dit jaar is het aanbod gevarieerd, denk aan trucks, steden, militaire voertuigen etc.
Natuurlijk is het ook dit jaar weer mogelijk om bij onze verkopers te komen zoeken naar dat ene missende steentje of net die ene set die mist uit je verzameling.
Voor de kinderen is er een LEGO®-bouwhoek en voor de allerkleinsten is er dit jaar zelfs Duplo® aanwezig.

Noteer 13 oktober dus alvast in je agenda.
Later meer informatie over wat er allemaal te zien en te doen is.
Volg Dutchbricks op Facebook om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten.
meer informatie vind je https://www.facebook.com/dutchbricks/

Lees ook Aan het woord is Barend Wouters, organisator van dit evenement in Overloon. We vroegen hem waarom een LEGO evenement? Lees verder op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/277363_lego-evenement-van-dutchbricks-in-overloon 

klik hier op voor de foto's van de Lego evenement Dutchbricks 14-10-2018 

Overloon, zaterdag 28 september 2019 Vanochtend heeft de organisatie van Bricktopia Overloon een display opgebouwd in de vitrine bij de draaideur van de Plus in Overloon. Organisator Barend Wouters verteld hierover:"Ter promotie van het evenement ben ik altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Toen ik van Plus Verbeeten het aanbod kreeg om een tijdelijke display in te richten in deze vitrine was ik meteen enthousiast. Ik vind het altijd leuk om mijn creaties te kunnen tonen aan het grote publiek, maar de kans om dit op zo'n unieke locatie te kunnen doen is wel heel erg bijzonder. In de opstelling is onder andere een strandje opgenomen: spelende kinderen, moeder en kind die aan het paintballen zijn, opa trakteert zijn kleindochter op een ijsje... Benieuwd wat u nog meer ontdekt.
Bent u nieuwsgierig geworden naar ons evenement, dan heten wij u graag welkom op 13 oktober in de Pit."

Bricktopia Overloon 13 oktober 2019 De Pit 14 Oktoberplein 2 Overloon 10-17 uur €2,- p.p.Noteer 13 oktober dus alvast in je agenda.

Klik op de foto voor vergroting


«   »