overloon nieuws

Home » Nieuws » Overloon 75 jaar bevrijd doe je mee?!

Overloon 75 jaar bevrijd doe je mee?!

Gepubliceerd op 9 september 2019 om 18:17

Op zondag 13 oktober is het groot feest in Overloon. Dan wordt gevierd dat Overloon 75 jaar bevrijd is. Veel mensen uit het dorp dragen hun steentje bij aan dit feest.Ook aan SJIL is gevraagd of wij hieraan mee willen doen.

Onderdeel van het programma die dag is een defilé (een 'wandeling' door het dorp). Als je het leuk vindt, dan kun je op die dag, in kleding uit die tijd, meelopen en het feest van dichtbij meemaken.Het zou natuurlijk super zijn als hieraan zoveel mogelijk kinderen mee willen doen! En natuurlijk krijg je een bedankje voor je deelname van SJIL.

Meedoen?

Vind je het leuk om erbij te zijn? Meld je dan (voor 20-9) aan via e-mail (info@sjiloverloon.nl). Ook zijn wij op zoek naar volwassenen die als leerkracht mee willen lopen. Misschien wel jouw ouders of opa/oma?

Ps. Voor de kleding wordt gezorgd. De wandeling duurt ong.45 minuten.

kijk voor meer informatie.Ook op de website van SJIL https://www.sjiloverloon.nl/ of op facebook https://nl-nl.facebook.com/SJILoverloon/

Klik hier voor het Programma feestelijkheden t.g.v.75 jaar vrijheid

Deze kinderen staan symbool voor 75 jaar vrijheid in Overloon De werkgroep 75 jaar vrijheid Overloon is volop bezig met de voorbereiding om de bevrijding op gepaste maar ook feestelijke wijze te herdenken.Op 14 oktober is het 75 jaar geleden dat Overloon bevrijd werd. Omdat deze datum op een maandag valt, zal de herdenking op zondag 13 oktober plaatsvinden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.