Vertrouwen groeit bij SSS’18: eerste zege van het seizoen

Gepubliceerd op 27 oktober 2019 om 18:43

OVERLOON – Het vertrouwen groeit bij de voetbalsters van SSS’18. De formatie uit Overloon sleepte zondag de eerste overwinning binnen in de eerste klasse D.

door 27-10-19,In Uden werd UDI’19 met 2-1 verslagen. ,,Dit hadden we echt nodig’’, besefte coach Marcel Nillissen, die met zijn ploeg negende staat in het klassement.SSS kwam in de eerste helft op voorsprong, nadat Loes van Bree binnenkopte uit een corner. Een eigen doelpunt van de thuisploeg zorgde voor een verdubbeling van de score. ,,Dat was onze verdienste’’, wist Nillissen. ,,We sloten UDI vel op op hun eigen helft. De eerste helft hebben we ontzettend goed gespeeld. lees meer op bron:https://www.gelderlander.nl/voetbal-maasland/vertrouwen-groeit-bij-sss-18-eerste-zege-van-het-seizoen~adaa4fd0/