overloon nieuws

Home » Nieuws » SSS’18 – Venray 1-1

SSS’18 – Venray 1-1

Gepubliceerd op 27 oktober 2019 om 22:36

De eerste helft was duidelijk voor SSS’18, de tweede helft duidelijk voor Venray, maar echte uitgespeelde kansen waren er nauwelijks.

De eerste 15 minuten trok Venray vol overtuiging van leer alsof het wilde laten zien dat zij de baas waren op het veld. N deze periode hervond SSS’18 zich en ging steeds beter spelen. Het resulteerde in de 26e minuut in de welverdiende 1-0 voorsprong voor SSS’18. Het was Stan Venhuizen. Die een schitterende voorzet tegendraads in het doel van Christian Foudraine kopte: 1-0

In diezelfde eerste helft was het Bas Joosten die een mooie kans niet kon verzilveren en ook Koen Voesten kon de bal al koppend geheel vrijstaand niet in het Venrayse doel krijgen. De kansen waren verkeken. Zou in de tweede helft deze trend voortgezet worden?

Het was vrij snel duidelijk. Venray was duidelijk beter uit de kleedlokalen gekomen. Het was duidelijk de betere ploeg en zette SSS’18 vrij snel met de rug tegen de muur. SSS’q8 liet echter duidelijk zien uit het goede hout gesneden te zijn en verdedigde uitstekend. De inzet was enorm. Venray speelde bal wel goed rond, maar echt gevaar leverde dat niet op. Het duurde tot de 75e minuut dat Niek Versteegen plotseling vrij voor Thomas Massop verscheen en hij speelde de bal juist in de goede hoek:1-1

Ondertussen was Koen Verlinden ingevallen, maar hij werd nauwelijks in de wedstrijd betrokken. Bart de Riet werd inmiddels vervangen door  Koen van Bree, die eindelijk weer mee kon spelen. Dennis Martens verving Thomas Botden en Ser van Es werd vervangen door Frank Hendriks. Het bracht niet de gewenste verandering te weeg en de wedstrijd leefde voor SSS’18 even op en in de 83e minuut ging een prima kopbal net over het doel. De wedstrijd was gespeeld en Venray tikte de wedstrijd gewoon rustig uit. De hatelijke 0 is verdwenen en nu moet zondag tegen Deurne een beter resultaat behaald worden.


«   »