overloon nieuws

Home » Nieuws » Stichting Herdenking Slag om Overloon zoekt verhalen voor boek

Stichting Herdenking Slag om Overloon zoekt verhalen voor boek

Gepubliceerd op 28 oktober 2019 om 19:14

De mooiste en meest sprekende verhalen worden gebundeld in een boek!

Het is inmiddels alweer 2 weken geleden dat wij  75 jaar vrijheid Overloon met jullie hebben mogen vieren. Wat was het een mooie dag!

Zoals sommigen vast wel hebben gezien werd aan verschillende mensen gevraagd wat zij onder vrijheid verstaan en of zij daar een verhaal bij hebben.

Mocht u een mooi verhaal hebben over vrijheid (van vroeger of van nu), of over wat vrijheid voor u betekend kunt u dit mailen naar shsoverloon@hotmail.com.

Bron  Stichting Herdenking Slag om Overloon

Klik hier op van de foto’s van  75 Jaar vrijheid volop gevierd en herdacht in Overloon

75 Jaar vrijheid volop gevierd en herdacht 13-10-2019

Om te vieren dat de inwoners van Overloon al 75 jaar in vrijheid leven, organiseert Werkgroep “75 jaar vrijheid Overloon en de Stichting Herdenking Slag om Overloon op zondag 13 oktober een reeks van activiteiten voor jong en oud. Wat de Werkgroep “75 jaar vrijheid Overloon en de Stichting Herdenking Slag om Overloon betreft was het een dag van herdenken, beleven en zeker ook van feesten.speciale dank aan mijn zoontje Dennie Hendriks voor het maken van het filmpje.kijk ook de foto’s op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/362714_75-jaar-vrijheid-volop-gevierd-en-herdacht

Posted by Overloon nieuws on Monday, October 14, 2019

«   »