overloon nieuws

Home » Nieuws » Twee inbraken in één nacht

Twee inbraken in één nacht

Gepubliceerd op 2 november 2019 om 22:49

Overloon - afgelopen Vrijdag op zaterdag is op verschillende plekken in Overloon ingebroken of poging inbraak.De politie vraagt u extra alert te zijn op verdachte situaties.

Overloon - Op zaterdag 2 november omstreeks 04:25 uur, kreeg de Politie een inbraakalarm van het Zoo Parc Overloon aan de Stevensbeekseweg te Overloon.

Ter plaatse bleek er inderdaad weer te zijn ingebroken.Helaas waren de daders vertrokken.Heeft u iets gezien of gehoord, Dan hoort de politie dat graag! 

Inbraak bij horecagelegenheid bij het Museumpark

Overloon - Op zaterdag 2 november omstreeks 03.25uur hebben ze bij horecagelegenheid Museumpark proberen in te breken. Heeft u iets gezien of gehoord,

poging  inbraak Schrijnwerkers Plants B.V.

Vrijdag op zaterdag 2 november is er bij Schrijnwerkers aan de Vierlingsbeekseweg in Overloon een poging gedaan tot inbraak. Er zijn 2 ramen en 2 kozijnen vernield. Er zijn camerabeelden waarop 2 mannen staan.ze zijn een half uur bezig geweest om binnen te komen via het kantoor en laboratorium veel braakschade en overal glas maar zijn niet binnen geweest inbraakalarm was ook niet afgegaan s’morgens ontdekte de medewerkers de ravage.

Getuigen/tips

Heb je informatie over deze inbraken? of mogelijk beschikken over camerabeelden waarop de inbreker is te zien Of heb je iets verdachts gezien voor, tijdens of na de inbraken.Neem dan contact  op met de politie zodat zij de verantwoordelijken hiervoor kunnen oppakken. Je kunt bellen op 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).Ook kunt u melding doen via onderstaand tipformulier. Tipformulier.vul dan dit tipformulier in. Uw tip komt terecht bij het landelijk team opsporingsberichtgeving van de politie.www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldpunten/tipformulier


«   »