Home » Nieuws » Deurne -SSS'18 3-0

Deurne -SSS'18 3-0

Gepubliceerd op 3 november 2019 om 21:13

De wedstrijd was nauwelijks 3 minuten oud of Deurne had al op 1-0 moeten staan. Een aanval belandde in het Overloonse doelgebied en met kunst en vliegwerk verdween de bal net naast het doel!

Toch liet SSS’18 niet over zich heenlopen. De wedstrijd golfde op en neer en zo had Bas Joosten een bijna kans en ook Cas Rutten kopte net over. In die eerste fase was het goaltjesdief  Thijs Matheij,die de 1-0 kon scoren.

SSS’18 bleef vechten om verandering in de stand te brengen, maar alle geluk was vandaag tegen. Kansen kreeg SSS’18, maar scoren lukte nog niet. De rust brak aan met een voorsprong voor Deurne en we keken uit naar de tweede helft.

Wij noteerden in de 49e minuut een dot van een kans voor Bas Joosten. Hij kwam alleen voor de keeper maar zijn inzet ging net naast. In de 51e minuut leidde een aanval van SSS’18 tot een kop kans van Koen Voesten, maar de kans ging naast. En weer 3 minuten later een vrije trap na een handsbal. Frits Lucassen nam de vrije trap uitstekend maar de bal werd weer naast gekopt. Het was duidelijk dat SSS’18 op jacht was naar de gelijkmaker en die daar ook recht op had. En zoals zo vaak viel het doelpunt ten gunste van Deurne. En weer was het Thijs Matheij, die liet zien hoe je de kansen moet benutten: 2-0.

Toch bleef SSS’18 vechten voor een beter resultaat en daar namen wij onze hoed voor af. In de 71e minuut kreeg Bas Joosten weer een dot van een kans. Zijn poging voor een verlaten doel verdween naast en ook Stan Venhuizen kon zijn kans niet in een doelpunt omzetten. En toen  Parfait Luwana vrij voor de keeper kwam liet hij zien hoe je zo’n kans in een doelpunt moet omzetten: 3-0 Koen van Bree werd nog ingezet voor Frank Hendriks, Thomas Botden werd vervangen door Rick Verbruggen en Ser van Es maakte plaats voor Bart Deriet, maar verandering in de stand brachten deze wissels ook niet meer. De ploeg heeft zich uitstekend ingezet, maar de kansen moeten beter benut worden. Misschien zondag tegen Wilhelmina 08 uit in Weert?


«   »