Glutenvrije piet bij intocht Sinterklaas

Gepubliceerd op 8 november 2019 om 18:36

De dagen worden korter, het weer begint te veranderen dus het is weer tijd voor het leukste kinderfeest van het jaar!! Ook dit jaar komt de Sint met zijn Pieten naar Overloon en wel op zondag 17 november, waar we hen natuurlijk met z'n allen zullen verwelkomen.

We zien jullie allemaal graag op zondag 17 november om Om 14:30 uur start de intocht.Aansluitend zal de Sint een bezoek brengen aan de Pit in Overloon, (14 oktoberplein 2, 5825CC Overloon) waarbij de kinderen natuurlijk de gelegenheid krijgen om Sinterklaas een handje aan Sinterklaas te geven.

Dankzij wegwijspiet, die elk jaar even de route controleert of we er wel door kunnen, is Sinterklaas er achter gekomen dat de Museumlaan niet toegankelijk is!

Daarom hebben we een route wijziging:
De route start als normaal op de Raayweg en gaat via de Bergkampweg naar de Venrayseweg. Daar zal Sinterklaas recht doorgaan, de kruising over, naar het 14 oktoberplein! Aan de Engelseweg rijdt Sinterklaas de oprit op naar de Pit.In de Pit zal van alles gebeuren waarbij de Pieten de kinderen zullen vermaken.meer info op https://www.facebook.com/SinterklaasOverloon/

Glutenvrije piet bij intocht Sinterklaas

Dit jaar heeft de Sint wederom aan de kinderen gedacht die een "Gluten-allergie" hebben. Dit jaar zal wederom een GlutenPiet meekomen tijdens de intocht van Overloon.

We willen u vragen om met uw kind in de buurt van kapsalon Toine aan de kruising Bergkampweg Venrayseweg te gaan staan.Hier is het wat rustiger zodat de glutenpiet alle aandacht aan uw kind kan geven. Zorg ervoor dat uw kind, tijdens de intocht, goed zichtbaar is voor de GlutenPiet.en print daar een gluttenvlaggetje uit, met een stokje maak je er een vlaggetje van! De GlutenPiet is zelf ook te herkennen aan een grote "glutenvrij" vlag!Heeft uw zoon of dochter een "Gluten"-allergie dan zal de Snoep inpak-Piet zorgen dat er voor uw kind, óp de dag van de intocht aan het einde van de middag, een glutenvrij snoepzakje is. Wél zou de Snoep inpak-Piet willen weten welke kinderen een "Gluten"-allergie hebben. U kunt de naam van uw zoon of dochter tot uiterlijk 12 November opgeven via: robberden@gmail.com

Download deze kleurplaat uit en kleur hem mooi in. Daarna kan je hem aan je pietenmuts hangen of er een vlaggetje van maken. Dan kan de Glutenvrije Piet ook goed zien dat jij graag de glutenvrije kruidnoten wilt! Je kan ook de glutenvrije vlag downloaden en er zelf een vlag van maken. Verwacht je slecht weer? Dan is lamineren een uitkomst.meer info op https://www.glutenvrij.nl/activiteitenkalender/glutenvrije_pieten

We willen u vragen om met uw kind in de buurt van het kapsalon Toine aan de kruising Bergkampweg Venrayseweg te gaan staan.Hier is het wat rustiger zodat de glutenpiet alle aandacht aan uw kind kan geven. 

Download deze kleurplaat uit en kleur hem mooi in Daarna kan je hem aan je pietenmuts hangen 

Je kan ook de glutenvrije vlag downloaden en er zelf een vlag van maken.

Kleurplaat Glutenvrije Piet 2019
Word – 318,7 KB 445 downloads
Piet Vlag
PDF – 530,0 KB 448 downloads