overloon nieuws

Home » Nieuws » Sss'18 neemt de punten mee naar huis

Sss'18 neemt de punten mee naar huis

Gepubliceerd op 10 november 2019 om 20:49

De uitwedstrijd tegen Wilhelmina’08 uit Weert weet SSS’18 winnend af te sluiten! Tegen alle verwachtingen in wist SSS’18 in de 7e minuut reeds een doelpunt te scoren. Het was Ser van Es, die de Weerter doelman wist te verschalken, terwijl Wilhelmina’08 toch alweer het beste van het spel had.

In de 12e minuut leek Wilhelmina’08 te gaan scoren. Eerst was er een corner van Bas Joosten en het schot op goal werd van richting veranderd en de bal verdween in het zijnet. Maar uit de tegenaanval wist Wilhelmina 08 niet te scoren. De wedstrijd golfde op en neer, maar het was toch de Weerter ploeg, die het betere van het spel had. SSS’18 toonde enorm veel inzet en wist zich toch enkele kansjes te scheppen. In de 38e minuut werd Ser van Es vervangen door Bart Deriet.  Ser kreeg een bal hard in zijn gezicht maar wilde vooralsnog niet uitvallen. Toen hij te veel last bleef houden van die blessure werd hij toch vervangen. De 0-1 stond nog steeds op zijn naam! Zo brak ook de ruststand aan.

In de 55e minuut kopte Koen Voesten een bal uitstekend tussen de touwen en het stond plotseling op 0-2! SSS’18 rook aan de mogelijkheid om punten te behalen. De inzet werd alleen maar groter en SSS’18 verzette zich met kunst en vliegwerk en dat lukte. 5 minuten later riep iedereen om een strafschop maar de scheidsrechter gaf alleen een corner, waar niet uit gescoord werd. Er werd nog door de ploeg uit Weert op de paal geschoten, maar in de 70e minuut was het weer Koen Voesten, die hoog opspringend opnieuw schitterend raak kopte: 0-3. Nadat Wilhelmina’08 alweer tegen de paal geschoten had was het in de 87e minuut toch Wilhelmina dat verdiend door een invaller wist te scoren: 1-3. Maar de inmiddels ingevallen Frank Hendriks kon een hard schot van Bas Joosten tegen de lat in de rebound in bijna dezelfde minuut in het doel schieten: 1-4. Er moesten nogal wat minuten na gespeeld worden, maar gescoord werd er niet meer en SSS’18 was van de onderste plaats af. Venray speelde de vorige week ook tegen Wilhelmina’08, maar die wedstrijd werd door de scheidsrechter gestaakt. De KNVB mag oordelen. Wij wachten af. Wilhelmina’08 was de betere ploeg maar SSS’18 had laten zien hoe je ook een wedstrijd kunt winnen. Proficiat!


«   »