overloon nieuws

Home » Nieuws » SSS’18 krijgt een pak slaag

SSS’18 krijgt een pak slaag

Gepubliceerd op 18 november 2019 om 20:10

Zondag mochten Bekkerveld thuis aantreden tegen SSS’18 uit Overloon. Deze tegenstander kent tot nu toe geen makkelijk seizoen. Met 5 punten uit de eerste 7 wedstrijden staan ze op de 11e plek in de ranglijst.Daarnaast vertrok de trainer 2 weken geleden, iets wat niet heel handig is middenin het seizoen..Desondanks was er geen enkele ruimte voor onderschatting! We werden attent gemaakt op hun snelle buitenspelers en hun fysieke spel: zaak om hier goed weerstand tegen te bieden!

Na 9 minuten pakken we onze gewenste voorsprong. Na goed doorstappen van Glynis belandt de bal bij Shirley en onze topscoorder weet hier wel raad mee: 1-0!
Bekkerveld
komen goed aan voetballen toe, zoeken veelvuldig de zijkanten en weten enkele kansen te creeeren zonder iets weg te geven achterin.
Toch duurt het tot de 38e minuut voordat Bekkerveld de voorsprong uitbreiden.Melissa zet uitstekend druk op de verdediging van SSS’18, verovert de bal en zet Shirley vrij voor open doel: een niet te missen kans en missen doet ze dan ook niet; 2-0!
Met deze comfortabele voorsprong gaan ze de rusten in.

Na rust eenzelfde wedstrijdbeeld.In de 48e minuut geeft de, overigens uitstekend fluitende, scheidsrechter Bekkerveld een penalty nadat de jarige Noortje in de rug geduwd wordt.. ze is vandaag 18 jaar geworden (hieperdepiep!!! en benut dit buitenkansje zelf: 3-0!
Vier minuten later volgt het mooiste doelpunt van de wedstrijd. Een diepe bal wordt slecht verwerkt door de uitkomende keepster van SSS’18 en Sanne neemt de bal van 35 meter afstand ineens op de pantoffel: 4-0! Prachtig doelpunt!
Alsof dit alles nog niet genoeg is, schiet na een pass van Lisa onze pinchbritter Britt Valize de 5-0 in de touwen! Bron:https://parkstadactueel.nl/2019/11/18/bekkerveld-dames-pakken-eerste-periode/


«   »