overloon nieuws

Home » Nieuws » geslaagde Kindermarkt

geslaagde Kindermarkt

Gepubliceerd op 20 november 2019 om 20:11

Op zondag 3 november 2019 werd weer de jaarlijkse kindermarkt georganiseerd.Met onze trouwe vrijwilligers hebben we er een mooi resultaat bereikt.

Namens iedereen van de kindermarkt willen wij weer alle verkopers, bezoekers en vrijwilligers bedanken voor een ontzettend leuke kindermarkt.We hebben gezamenlijk weer een mooi resultaat bereikt welke wij gaan doneren aan o.a. Edukans.(Website www.edukans.nl )De spullen die na afloop zijn gedoneerd zijn inmiddels verdeeld over de verschillende goede doelen in Overloon en omstreken.

VANAF VOLGEND JAAR IS HET NIET MEER MOGELIJK OM NA AFLOOP SPULLEN TE DONEREN. WEL IS HET MOGELIJK OM DIT OP EEN ANDERE DAG/LOCATIE TE DOEN. Dit hebben wij helaas moeten besluiten omdat er veel spullen zijn ingeleverd die kapot/vuil en geen speelgoed/kleding waren. Hierdoor worden wij opgezadeld met de kosten voor het afvoeren van deze spullen en dit gaat ten koste van de opbrengst aan onze goede doelen.

De datum van de kindermarkt voor volgend jaar staat al weer vast nl. zondag 1 november 2020. Meer informatie staat t.z.t. op onze facebookpagina. https://www.facebook.com/kindermarktoverloon/  

Namens Kindermarkt Overloon, Conny van Mil, Gertie Hendriks, en Jolanda van der Veen ( kindermarktoverloon@gmail.com


«   »