overloon nieuws

Home » Nieuws » Raaijhal Overloon bruist van diverse spectaculaire evenementen tussen kerst & oudjaar!

Raaijhal Overloon bruist van diverse spectaculaire evenementen tussen kerst & oudjaar!

Gepubliceerd op 4 december 2019 om 14:48

in verband met te weinig aanmeldingen gaat het Blacklight lasergamen en tennis en volleybal niet door

Van 27 t/m 30 december worden er in de Raaijhal diverse uiteenlopende sportieve, leuke en spectaculaire evenementen georganiseerd.

Dit jaar alweer voor de 4e keer o.a. de Sporten in blacklight dagen. Volleyballen, korfballen, voetballen en nieuw dit jaar is tennissen en dat allemaal in een bijna donkere hal, onder het genot van gezellige muziek!

De Raaijhal wordt hiervoor volledig verduisterd met alleen UV-verlichting. De belijning, netranden, ballen, korven en goals worden beplakt met fluoriserende materialen. Door UV-light kun je dit dus allemaal wél zien maar verder is het in de hal relatief donker!

 

Programma

  • vrijdag 27 december van 10.00 tot 22.00 uur blacklight korfbaltoernooi voor E t/m A jeugd
  • zaterdag 28 december van 10.00 tot 17.00 uur blacklight zaalvoetbaltoernooi voor JO 8 t/m JO 12jeugd
  • NIEUW: zaterdag 28 december blacklight tennistoernooi van 18 t/m 22.30 uur voor jeugd met ouders en beginners t/m geoefende tennissers
  • zaterdagavond 28 december vanaf 19.30 uur darttoernooi in het sportcafé voor volwassenen.
  • Zondag 29 december van 12.00 tot 18.00 uur zaalvoetbaltoernooi voor senioren. Deelname vanaf 18 jaar, dus niet in blacklight
  • Zondagavond van 19.00 tot 22.00 uur blacklight volleybaltoernooi voor ongeoefende, geoefende teams en A/B jeugd
  • NIEUW: maandag 30 december van 10.30 tot 23.00 uur wordt dit jaar voor de 1e keer een Lasergame toernooi georganiseerd. de Raaijhal wordt hiervoor omgetoverd tot een spectaculaire Lasergame arena waar je m.b.v. professionele laserguns in een donkere hal voorzien van UV lampen, lasers, rook kanonnen en obstakels waarachter je je kan verstoppen, kunt lasergamen. Uiteraard zal spannende muziek hier ook niet aan ontbreken om het allemaal nog spectaculairder te maken! Teams, bestaande uit 5 personen kunnen zich hiervoor aanmelden. Een absolute aanrader dus om hieraan mee te doen!
  • Maandag 30 december vanaf 19.00 uur vindt de finale plaats van het Eindejaar Biljart toernooi dat al vanaf 9 december is begonnen en waaraan 8 poules van 4 personen in de voorrondes al zullen strijden welke beste 4 biljarters er uiteindelijk naar de finale gaan en strijden om de felbegeerde “Pollekes Bokaal”.

 

Als je zin hebt om een van de bovenstaande unieke uitdagingen aan te gaan, meld je dan aan. Meer informatie over bovenstaande evenementen en inschrijven vind je op de website van de Raaijhal: www.raaijhal.nl/evenementen

 

Wil je ook meedoen en durf je de uitdaging aan,

wacht dan niet te lang, want VOL = VOL!

 

Wanneer je wilt komen kijken ben je uiteraard van ook harte welkom!

Entree: gratis.

 

Alvast prettige feestdagen gewenst en tot ziens in de Raaijhal te Overloon!

Klik op de foto voor vergroting


«   »