Blacklight lasergamen

Gepubliceerd op 4 december 2019 om 15:16

in verband met te weinig aanmeldingen gaat het Blacklight lasergamen en tennis en volleybal niet door

In de donkere dagen rondom Kerst, om precies te zijn op maandag 30 december, organiseert Sporthal Raaijhal in Overloon een spectaculair lasergame toernooi.

De Raaijhal wordt speciaal hiervoor omgebouwd tot een schitterende lasergame arena en voorzien van blacklightverlichting, lasers, rookkanonnen en obstakels waarachter je je achter kan verstoppen.

Ook heeft de Raaijhal dezelfde professionele laserguns en vesten ingehuurd die gebruikt worden in de echte lasergame arena ’s, zoals bijvoorbeeld bij Taurus in Velden.

Uiteraard ontbreekt spannende muziek niet, waardoor het allemaal nog spectaculairder wordt!

 

Hoe werkt het?

Er worden tijdens deze dag 5 blokken van 2 uur gespeeld. Per blok kunnen 8 teams van 5 personen zich inschrijven. Tegelijkertijd spelen er 4 teams tegen elkaar en ieder team speelt 4 games die 10 minuten per game duurt. De aanvangstijden per blok staan vermeld op de website van de Raaijhal

 

Wat kost het?

Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 per persoon.

Daarvoor krijg je 4 sessies van 10 minuten gamen en ook nog eens per teamlid 3 bonnetjes voor een friet en 2 snacks.

 

Wat kun je winnen?

Allereerst natuurlijk eeuwige roem, maar de beste drie teams krijgen daarnaast ook nog een aantal consumptiemunten om hun dorst mee te lessen.

 

Ook belangrijk!

  • Inschrijven is alléén mogelijk per team van 5 personen.
  • Het lasergametoernooi is bedoeld voor jong en oud en is dus bijzonder geschikt voor een leuke familie-activiteit.
  • Kinderen onder de twaalf moeten wel begeleid worden door een volwassene.

 

Kijken!

Doe je niet mee maar wil je komen kijken naar dit spectaculaire event, dat kan uiteraard ook! Vanaf de tribune kun je in één oogopslag het hele gameveld en de spelers zien. De entree is gratis!

 

Als je enthousiast bent en in gedachte al een team gevormd hebt, meld je dan snel aan, want vol = vol!

 

Meer informatie en inschrijven: via de website van de Raaijhal: www.raaijhal.nl/evenementen

lees ook  Raaijhal in Overloon bruist van diverse spectaculaire evenementen tussen kerst & oudjaar! Van 27 t/m 30 december worden er in de Raaijhal diverse uiteenlopende sportieve, leuke en spectaculaire evenementen georganiseerd.meer informatie vind je op https://www.overloonnieuws.nl/nieuws/377123_raaijhal-overloon-bruist-van-diverse-spectaculaire-evenementen-tussen-kerst-oudjaar