overloon nieuws

Home » Nieuws » Op weg naar Heling

Op weg naar Heling

Gepubliceerd op 4 december 2019 om 18:24

Lezing en workshop over genezen op eigen kracht Lezing in Boxmeer en een tweedaagse workshop in Overloon.

Op zaterdag 11 januari organiseert Oogsttuin In het Volle Leven in Boxmeer een lezing door Hans Kunneman over het thema genezen op eigen kracht.

HansKunnemanfotoHansThijssen.jpg 

Hans Kunneman (foto Hans Thijssen)

Op deze middag deelt Hans een aantal van zijn bevindingen en buigen we ons, na zijn inleiding, gezamenlijk over de vragen: wat is er mogelijk? Is de geest sterker dan materie of worden we bepaald door onze genen? Wat zijn de grenzen? Wanneer steek je je kop in het zand? Kun je het combineren met een reguliere behandeling?

 

De toegang is vrij. Voor deze middag zijn er wel onkosten gemaakt, dus een vrijwillige bijdrage is welkom.

 

Daarnaast geeft Hans Kunneman in ontmoetingspunt ’t Helder te Overloon op zondag 26 januari en zondag 9 februari de tweedaagse workshop Op weg naar Heling, over wat je zelf kunt doen om genezing te bevorderen. In deze workshop is er  plaats voor acht deelnemers. Het is de bedoeling om je te inspireren om naast je reguliere behandeling ook op eigen kracht een weg te zoeken naar heling. Gedurende twee dagen ga je op een diep niveau op zoek naar wat je in jouw specifieke situatie te doen staat. Je maakt daarbij gebruik van verschillende helpende technieken. Wanneer je innerlijke balans verstoord is spoort het lichaam je via stresssignalen aan tot verandering. Het spiegelt de ontkrachtende patronen die in je  werkzaam zijn. Een teveel aan stress kan ziekte veroorzaken. In de workshop leer je bewust om te gaan met wat je kracht geeft en wat juist kracht en energie weghaalt, wat ‘ lekkage’ veroorzaakt. Door wat je remt geduldig te onderzoeken en te transformeren ontlast je het lichaam en ontstaat er steeds meer ruimte voor het zelfgenezend vermogen. Ook krijg je tools aangereikt om te ontspannen en te vitaliseren. Het leren vertrouwen op de diepere, zinvolle samenhang van wat je overkomt blijkt vaak een belangrijke stap in dit proces. Na afloop van de workshop heb je een duidelijk beeld hoe je genezing  vanuit een holistisch en spiritueel perspectief kunt bevorderen.

 

In het boek  Op weg naar Heling  beschrijft Kunneman hoe hij van kanker genas zonder operatie, chemo of bestraling. Het gaat er om het zelfhelend vermogen van je lichaam vrij te maken. Dat bereik je door bewust te leren omgaan met wat je ontkracht en waar je kracht aan ontleent. Het boek is verkrijgbaar bij bol.com

 

Lezing: Zaterdag 11 januari 14.30 uur Pastoorsbiest 19, Boxmeer

Vrijwillige bijdrage.

Aanmelden via email bij inhetvolleleven@hetnet.nl

 

Workshop: Ontmoetingspunt ’t Helder, Helderseweg 31, Overloon

Zondag 26 januari en zondag 9 februari 10.00 – 17.00 uur

Bijdrage: €150,-

Voor meer informatie en aanmelding kijk op www.opwegnaarheling.org

Een fragment uit de inleiding van Hans Kunneman tijdens de boekpresentatie van Op weg naar Heling op 28 oktober 2019 in Venwoude


«   »