overloon nieuws

Home » Nieuws » Schijt aan de Grens is Genomineerd voor de Cultuurprijs 2019

Schijt aan de Grens is Genomineerd voor de Cultuurprijs 2019

Gepubliceerd op 13 december 2019 om 18:44

Half november werd bekend gemaakt dat Schijt aan de Grens genomineerd is voor de Venrayse cultuurprijs. In de media verscheen een foto van twee super trotse bestuursleden, die meteen aangaven dat zij maar een heel klein deel zijn van Schijt aan de Grens.

De nominatie is dan ook voor de hele organisatie: honderden vrijwilligers én deelnemers die telkens weer keihard werken en ervoor zorgen dat er een fantastisch festival wordt neergezet. Dat is uiteindelijk ook de reden voor het organiseren van dit festival! Mensen met elkaar verbinden en in contact brengen met elkaar.....

Op zaterdag 28 december is het zover en zal in de schouwburg in Venray een deskundige jury bekend maken wie de cultuurprijs gewonnen heeft. Maar naast de vakkundige jury mag ook het publiek zijn of haar stem uitbrengen. Op de avond zelf kiest het publiek de terechte publiekswinnaar. Na de uitreiking sluiten we de avond en het jaar 2019 feestelijk af. 

Daarom willen we jullie allemaal uitnodigen om op deze avond, als waardering voor alle vrijwilligers en deelnemers, op ons te komen stemmen. Dus draag je Schijt aan de Grens een warm hart toe, stem dan op ons! De gratis tickets voor deze avond zijn bijna op, maar als je snel bent lukt het misschien nog om kaartjes voor het balkon te regelen. Via deze link kun je zien hoe je de tickets kunt bestellen: https://www.schouwburgvenray.nl/programma/cultuurprijs-2019-met-venrayse-cultuurorganisaties/28-12-2019-20-00/

Mocht het niet lukken om een plekje in de schouwburg te veroveren, dan kun je ook via de social media van Omroep Venray stemmen. Omroep Venray verzorgt op de 28e vanaf 20.00 uur een TV-uitzending. Vanaf 20.30 uur kun je via hun social media stemmen. Dus als je toch alles live wil volgen, installeer je dan voor de TV. 

BESTUURSLEDEN GEZOCHT

Het bestuur heeft aanvulling nodig en wil daarom graag in gesprek met mogelijke kandidaten die in de aanloop naar de volgende editie van Schijt aan de Grens mee willen draaien. Op alle gebied is ondersteuning welkom dus we horen graag van je!

Heb je interesse, stuur dan een berichtje naar info@schijtaandegrens.nl

 SCHIJT DRAAIT DOORRR.......

 
Nieuwe burgemeester Luc Winants te gast bij Schijt draait doorrr!

Nieuws van Schijt draait doorrr!
De eerste gasten zijn bekend. Kom zondag 29 december tussen de kerstballen en de oliebollen door kennis maken met Luc Winants, de bijna-burgemeester van Venray.
Stan Verhaag blikt met hem terug op 2019 en probeert alvast wat te weten te komen over de man die officieel op 1 januari Hans Gilissen opvolgt.
Ook aan tafel bij Stan de 13-jarige Noa Hermans. Het meisje uit Venray weet wat ze wil en dat is wethouder worden. Maar dat is voor later. Op de korte termijn vindt ze dat Venray een jeugdraad moet krijgen. (Gelukkig?) houdt ze niet alleen van politiek. Voor voetbal en Formule 1 kun je haar ook
wakker maken. Dat kan een leuk gesprek worden.

Maar er is nog veel meer bij Schijt draait doorrr!
Binnenkort hebben we meer nieuws over de rest van het programma. Check de Facebookpagina van Schijt aan de grens.
En save the date: zondag 29 december, van 14.00 tot 15.30 uur, in de foyer van de schouwburg. Entree is gratis, maar kom op tijd.

«   »