overloon nieuws

Home » Nieuws » Ook Wittenhorst houdt de winstpunten thuis!

Ook Wittenhorst houdt de winstpunten thuis!

Gepubliceerd op 15 december 2019 om 18:42

De eerste helft speelde Wittenhorst de bal rustig rond zonder zich echt in te hoeven spannen.SSS’18 kon toch uiteindelijk de beste scoringskansen creëren, maar de ploeg slaagde er niet in om tot scoren te komen.

In de 12e minuut kreeg SSS’18 op rechts een mogelijkheid. Bas Joosten kon zich goed vrijspelen en hij plaatste de bal in het strafschopgebied. Daar kwam Willem Keunen aangestormd en hij schoot hard op doel tegen de keeper op. De terugspringende bal schoot hij in handen van diezelfde keeper Jaap Omvlee. Dat had beter verdiend. Maar ook in de 22e minuut was het Thomas Massop, die een prima ingeschoten bal schitterend ongedaan kon maken. Het resulteerde er uiteindelijk in dat de ruststand met de bekende brilstand inging:0-0

Wittenhorst begon de tweede helft in een hoger tempo en dat resulteerde erin dat er meer mogelijkheden kwamen voor de mannen uit Horst. Het voetbal werd beter, maar dat wilde niet zeggen dat er voor SSS’18 geen kansen meer ontstonden. SSS’18 bleef voorzichtig opereren en wist zich ook enkele kansen te creëren. In de 55e minuut werd het 1-0 door toedoen van  Marco Daniels, die een aanval afrondde met een rollertje in de uiterste rechter beneden hoek, waar Thomas Massop niet meer bij kon. En 5 minuten later was het diezelfde Marco Daniels die de 2-0 liet aantekenen. En plotseling ging SSS’18 beter voetballen. En er ontstonden diverse mogelijkheden. Tot twee maal toe werd een geheide kans net over gekopt en was het Thomas Botden, die in het strafschopgebied onderuit gehaald werd en heel Overloon schreeuwde om een strafschop maar de scheidsrechter dacht daar anders over De einduitslag was 2-0 en we moeten nu wachten tot half januari 2020 om de competitie voort te kunnen zetten.


«   »