overloon nieuws

Home » Nieuws » Creatief volksmuziekconcert door Luuk Lenders

Creatief volksmuziekconcert door Luuk Lenders

Gepubliceerd op 16 december 2019 om 16:57

Op zondagmiddag 12 januari komt muzikale duizendpoot Luuk Lenders uit Meerlo een creatief volksmuziekconcert geven in Ontmoetingspunt ’t Helder in Overloon. Luuk speelt bijzondere fluiten, accordeon, percussie-instrumenten, shruti box, badeendjes en tafelbellen, waarmee hij de ene na de andere wonderlijke melodie uit zijn mouw schudt.fotograaf, Leon Lenders,

Een vrolijke middag met prachtige volksmuziek uit alle windstreken, gebracht met veel humor en virtuositeit. Omdat Luuk twee dagen later jarig is, is het tevens zijn verjaardagsfeestje! Kom je ook op het muzikale feest van Luuk?

Wil je verzekerd zijn van een plekje dan kun je tickets à € 13,00 reserveren door een mailtje te sturen naar luukwhistle@gmail.com. Betaling graag contant aan de deur (pinbetaling niet mogelijk).

Het concert begint om 15.00 uur en duurt tot ca. 17.30 uur. De deuren zijn alvast open vanaf 14.30 en er staat dan een gratis kopje koffie of thee voor u klaar. Tijdens het concert is er ook ruimte voor een pauze. Welkom op deze muzikale middag!

Kijk ook eens op www.luuklenders.com en neem vast een kijkje op zijn Facebookpagina https://www.facebook.com/muzikant.kunstenaar.schrijver/ en youtube-kanaal!

https://www.youtube.com/watch?v=QpZ4nZlexjo&t=7s

 

Ontmoetingspunt ’t Helder is gelegen aan de Helderseweg 31 te Overloon. De informatie vindt u ook terug op www.helder-overloon.com.


«   »