overloon nieuws

Home » Nieuws » Ontmoeting Kerstman grootste cadeau voor Liselotte uit Overloon

Ontmoeting Kerstman grootste cadeau voor Liselotte uit Overloon

Gepubliceerd op 17 december 2019 om 19:37

De 6-jarige Liselotte lijdt aan leukemie en om haar een positieve boost te geven, heeft Make-A-Wish Nederland haar allerliefste wens vervuld.

Zij wilde ontzettend graag de echte kerstman ontmoeten. Na zijn intocht in Valkenburg afgelopen woensdag ging die wens in vervulling. Liselotte kon haar geluk niet op en genoot zichtbaar van dit speciale moment dat ook alle aanwezigen danig heeft geroerd. Hopelijk put ze hier kracht uit voor de toekomst.

Ontmoeting kerstman

De ochtend nadat de kerstman zijn intrede heeft gedaan in Valkenburg, bezoekt hij Liselotte en het gezin in Landal Greenparcs waar zij overnacht hebben. Als ze in de verte een bel hoort, is ze meteen opgetogen want de kerstman komt eraan. Liselotte straalt van oor tot oor. Nadat hij haar wat cadeautjes heeft gegeven, mag ze hem alles vragen en knuffelen. Dit is wat ze zó graag wilde. Ze is helemaal in de wolken. Dit is het mooiste cadeau wat ze had kunnen krijgen van de kerstman.

Wensdag

Op de woensdagochtend gaat Liselotte gewoon naar school zoals ze altijd doet als ze zich goed voelt.  Maar dan staat plotseling haar moeder in de klas om haar op te halen voor een grote verrassing. Het is haar wensdag! Ze gaan met het hele gezin in een enorme limousine naar vakantiepark Landal Greenparcs. Daar is hun huisje helemaal in kerstsfeer versierd en liggen er cadeautjes onder de boom. Ze is er helemaal van onder de indruk. Dan gaan ze de Toverschool escaperoom in het Sprookjesbos in Valkenburg doen. Vervolgens gaan ze met de kabelbaan naar boven om van het sprookjesachtige uitzicht te genieten. En dan is het tijd voor de kerstparade. De kerstman zwaait haar toe en zijn rendieren komen haar persoonlijk begroeten. Wat een bijzondere kerstbeleving voor Liselotte. Ze is helemaal blij, maar weet niet dat de grootste verrassing haar nog te wachten staat.

Over Make-A-Wish Nederland

Elke dag horen gemiddeld 3 families in Nederland dat hun kind een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte heeft. Het gezinsleven verandert in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doet ze door samen hun allerliefste wens te laten uitkomen.

http://www.makeawishnederland.org/ 

 Facebook Twitter Instagram | YouTube 

Het totale bedrag wat is opgehaald door de actie van Jens is: ?1792,00 Fantastisch! Dank aan iedereen die een steentje heeft bijgedragen??

https://kanjerketting.nl

Verkoop kanjers-met-lef bandjes bij de Plus 

Gepubliceerd op 18 december 2019 16:55

Vanwege alle lieve en enthousiaste reacties.Verkoop kanjers-met-lef bandjes bij de Plus supermarkt in Overloon! Voor alle inwoners van Overloon en omstreken!

Op zaterdag 21 december van 10.00 tot 13.00 uur! plus supermarkt in Overloon

Een bandje kost 2 euro en hiermee steun je de kanjerketting

In het kort het verhaal van Jens:

Mijn naam is Jens en woon in Overloon, mijn bonus-zus Liselotte heeft Leukemie.

Ze heeft inmiddels al een hele lange Kanjerketting.

Bij iedere behandeling, ingreep of onderzoek krijgt zij een speciale kraal. Van deze kralen rijgt ze een kleurige kanjerketting.

Deze ketting is voor haar een beloning, geeft steun en is straks de herinnering aan alles wat ze heeft meegemaakt.

Het is dus belangrijk dat ieder kind dat ernstig ziek is zo'n ketting mag krijgen....

Daar is geld voor nodig!! Dus koop een kanjer-armbandje bij mij en steun de kanjerketting!! 

Meer info www.facebook.com/esther.visser.

De KanjerKetting steunt en beloont

De behandeling van kinderkanker duurt lang en is zwaar. Om kinderen met kanker te steunen heeft de Vereniging Ouders, Kinderen en Kanker de KanjerKetting ontwikkeld.

De KanjerKetting is een systeem dat bestaat uit kralen. Elke KanjerKraal staat voor een bepaalde behandeling, onderzoek of gebeurtenis. Zo zijn er kralen voor een chemokuur, bestraling, prikken, een scan, een lumbaalpunctie, haarverlies, een supergoede dag, een vreselijke rotdag, een operatie, verblijf op de intensive care enz.

Kinderen met kanker rijgen deze KanjerKralen aan een ketting. Die ketting, de KanjerKetting, vertelt hun verhaal.https://kanjerketting.nl/

Kom in actie KanjerKetting

Gepubliceerd op 13 december 2019 17:31

Hallo ouders en kinderen van Overloon.Mijn naam is Jens en mijn bonus-zus Liselotte heeft Leukemie.Zoals je op de foto ziet heeft ze inmiddels al een hele lange kanjerketting.

Bij iedere behandeling, ingreep of onderzoek krijgt zij een speciale kraal.Van deze kralen rijgt ze een kleurige kanjerketting.

Deze ketting is voor haar een beloning, geeft steun en is straks de herinnering aan alles wat ze heeft meegemaakt.

Het is dus belangrijk dat ieder kind dat ernstig ziek is zo'n ketting mag krijgen....

Daar is geld voor nodig!!

Daarom ga ik bandjes verkopen op donderdag 19 december tijdens de kerstmarkt bij de Josefschool! In Overloon

Neem dus allemaal 2 euro mee om een bandje te kopen bij mij!! En steun hiermee de kanjerketting.

Ik zit in de gang bij de hoofdingang van de school met een kraampje.

Groetjes Jens

Meer info www.facebook.com/esther.visser.

Het totale bedrag wat is opgehaald door de actie van Jens is: ?1792,00 Fantastisch! Dank aan iedereen die een steentje heeft bijgedragen??

https://kanjerketting.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.