overloon nieuws

Home » Nieuws » SSS’18 behaalt tweede overwinning tegen BSV Limburgia Kamerland

SSS’18 behaalt tweede overwinning tegen BSV Limburgia Kamerland

Gepubliceerd op 26 januari 2020 om 20:54

Het doelpunt van Ser van Es in de 27e minuut bleek later de winnende treffer voor SSS’18 te zijn! Vlak daarvoor was het Koen Voesten, die zijn kopbal net naast het doel zag gaan.Ser van Es (aan de bal) op archiefbeeld

Het was uiteindelijk geen hoogstaande wedstrijd, alhoewel het aan inzet niet ontbrak. Limburgia speelde de bal weliswaar beter over naar elkaar, maar zeker in de eerste helft wist men geen kans te creëren. SSS’18 leed ook veel balverlies, hetgeen de wedstrijd niet ten goede kwam. Toch was het in de 27e minuut voor SSS’18 wel raak. Het was Ser van Es, die zich helemaal leeg speelde en al zijn zwoegen met een doelpunt bekroond zag worden.

De tweede helft probeerde Limburgia de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar verdedigend stak SSS’18 met kop en schouders boven iedereen uit en liet dat ook zien. Limburgia meer balbezit, maar SSS’18 bleef loeren op de counter. Ver in de tweede helft moest trainer Vermeer gaan wisselen. Hendrik Verstraaten werd vervangen door Koen van Bree en Roy Franssen moest plaats maken voor Thomas Botden. Het aanvallende spel werd iets beter en er kwamen zelfs enkele kansjes. Uiteindelijk moest de moe gestreden Ser van Es plaats maken voor Willem Verstraaten en Willem speelde niet onverdienstelijk. Ook Thomas Massop hield zijn doel prima schoon. Verdedigend kreeg SSS’18 een ruime voldoende en dat geeft weer wat hoop voor a.s.zondag. Dan gaat SSS’18 op bezoek bij De Ster  dat op de 8e plaats staat. Weer een overwinning?


«   »