overloon nieuws

Home » Nieuws » twee inbraken bij Bureau Brabant

twee inbraken bij Bureau Brabant

Gepubliceerd op 29 februari 2020 om 16:47

Overloon - Het opsporingsprogramma Bureau Brabant besteedt maandag 2 maart aanstaande aandacht aan twee inbraken in Overloon. De inbrekers staan op bewakingsbeelden.

Op zaterdag 2 november 2019 werd tussen 02.30 en 03.30 uur ingebroken in een bedrijf aan de Vierlingsbeekseweg. Er werden aan de achterzijde twee ramen ingeslagen.Dezelfde nacht werd tussen 03.20 en 03.50 uur ook geprobeerd in te breken in een horecazaak aan het Museumpark. Er zijn braaksporen aan een buitendeur en een lichtkoepel van een dakraam. Het gaat bij deze inbraken vrijwel zeker om dezelfde daders. De inbrekers staan op bewakingsbeelden.

Uitzending

Maandagavond om 18.00 uur is de eerste uitzending van bij Omroep Brabant. Daarna wordt de uitzending ieder uur herhaald tot dinsdagmiddag 17.00 uur. Bron:https://www.politie.nl/

Brabants opsporingsprogramma waarin de politie jouw hulp vraagt om diverse zaken op te lossen. Presentatie: politieproducer Dion Luijten. Mensen die denken belangrijke informatie te hebben, kunnen bellen met het gratis telefoonnummer 0800-6070 of e-mailen naar bureaubrabant@brabant-noord.politie.nl. Je kunt ook bellen met 'Meld Misdaad Anoniem', telefoonnummer: 0800 - 7000.

Twee inbrekers van meerdere inbraken staan op camerabeelden

Gepubliceerd op 10 december 2019 

In de nacht van 2 november 2019 is er twee keer geprobeerd in te breken in Overloon. De twee verdachten staan op camerabeeld. Wij zijn op zoek naar hun Identiteit! foto:Politie deelt camerabeelden inbrekers Overloon. (Politie Oost-Brabant)

poging  inbraak Schrijnwerkers Plants B.V.

Vrijdag op zaterdag 2 november is er bij Schrijnwerkers aan de Vierlingsbeekseweg in Overloon een poging gedaan tot inbraak twee  ruiten ingeslagen.en 2 kozijnen vernield. Er zijn camerabeelden waarop 2 mannen staan.ze zijn een half uur bezig geweest om binnen te komen via het kantoor en laboratorium veel braakschade en overal glas maar zijn niet binnen geweest inbraakalarm was ook niet afgegaan s’morgens ontdekte de medewerkers de ravage.

Inbraak bij horecagelegenheid bij het Museumpark

Overloon - Op zaterdag 2 november omstreeks 03.25uur hebben ze bij horecagelegenheid Museumpark proberen in te breken.Daar hebben ze geprobeerd om een deur en een lichtkoepel open te breken. 

 

Getuigen/tips

Heb je informatie over deze inbraken? of mogelijk beschikken over camerabeelden waarop de inbreker is te zien Of heb je iets verdachts gezien voor, tijdens of na de inbraken.Neem dan contact  op met de politie zodat zij de verantwoordelijken hiervoor kunnen oppakken. Je kunt bellen op 0900-8844. Blijf je liever anoniem, bel dan met 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).Ook kunt u melding doen via onderstaand tipformulier. Tipformulier.vul dan dit tipformulier in. Uw tip komt terecht bij het landelijk team opsporingsberichtgeving van de politie.www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldpunten/tipformulier

 

Herkent u een of allebei de mannen? Laat de Politie het dan weten! (Bureau Brabant)

Herkent u een of allebei de mannen? Laat de Politie het dan weten! Afbeeldingen (Politie Oost-Brabant)

 

Afbeeldingen

bron:www.politie.nl

 

 


«   »