overloon nieuws

Home » Nieuws » SSS’18 had een beter resultaat tegen Deurne verdiend

SSS’18 had een beter resultaat tegen Deurne verdiend

Gepubliceerd op 1 maart 2020 om 21:50

SSS’18 uit Overloon had zondag een teleurstellend begin van de wedstrijd. Het eerste kwartier speelde SSS’18 beter dan Deurne, maar Ser van Es werd diverse keren onderuit gewerkt en kreeg dermate veel last van zijn liezen dat hij na 17 minuten gewisseld moest worden.

Frank Hendriks was zijn vervanger. En weer later raakte Koen Voesten aan zijn hoofd geblesseerd bij een kopduel. Ook hij moest verderop in de wedstrijd vervangen worden door Hendrik Verstraaten. Het verlies van deze twee spelers speelde Deurne goed uit en in de 32e minuut resulteerde dit in de 0-1 door een doelpunt van Jan Kuipers na een goede aanval die eerst door Thomas Massop nog gestopt werd maar uiteindelijk verdween de bal in het doel. In de 38e minuut was het Redwan El Idrissi die zijn schot ook in het doel zag verdwijnen:0-2.

Wat kon trainer Ruud Vermeer in de tweede helft verbeteren? Het systeem werd van 4-3-3 veranderd in 3-4-3 en dat pakte heel anders uit. We kenden SSS’18 bijna niet meer terug en Deurne moest de gehele tweede helft alle zeilen bijzetten om erger te voorkomen. Reeds in de 48e minuut maakte Bas Joosten een uitstekend doelpunt en iedereen vroeg zich af wat hier zou gaan gebeuren. SSS’18 bleef de aanvallende ploeg en wist verschillende kansen te scheppen, maar Deurne had in Dirk van der Zanden een prima keeper, die schitterende reddingen wist te verrichten. SSS’18 had ook niet dat beetje geluk dat je op zo’n moment nodig hebt, maar de inzet en de wijze van het spel spelen zag er allemaal prima uit. Alleen er werd niet gescoord. Een grote overtreding door een van de verdedigers dat alleen maar door rood beoordeeld kon worden, deed de scheidsrechter met geel af. Tot in de allerlaatste minuut zette SSS’18 alles op alles maar kon toch geen verandering in de stand brengen en Deurne kreeg meer dan het in de 2e helft verdiende.

Zaterdagavond speelt SSS’18 uit tegen Venray. Wanneer SSS’18 blijft spelen zoals in de tweede helft tegen Deurne dan durf ik de uitslag niet te raden. De wedstrijd begint om 19.30 uur en wordt door omroep Venray uitgezonden.


«   »