overloon nieuws

Home » Nieuws » Streep door carnavalsoptocht De Huibuuke

Streep door carnavalsoptocht De Huibuuke

Gepubliceerd op 23 februari 2020 om 10:51

Overloon - De carnavalsoptocht die zondagmiddag op het programma stond in Overloon gaat niet door.de harde wind en de verwachte regenval.Dat laat carnavalsvereniging De Huibuuke weten via Facebook.

In veel plaatsen was vanochtend spoedberaad over het doorgaan van de carnavalsoptocht. Het KNMI heeft code geel afgekondigd tot 16.00 uur vanwege de zware windstoten. 

Carnavalsvereniging De Huibuuke uit Overloon nam het besluit tot afgelasting. „Door de grote inspanningen van optochtdeelnemers, vrijwilligers en organisatie is dit een zwaar en emotioneel besluit.voor deelnemers en bezoekers vanwege harde windstoten en buien, niet te garanderen is”, De Huibuuke roepen de mensen op Vanmiddag vanaf 15.00 uur een stormachtig feest in de Pit! Bij zijn

De optocht worden verplaatst naar dinsdagmorgen 25 februari 11.11 uur.

Door de slechte weersomstandigheden heeft De Huibuuke helaas moeten besluiten om de optocht te verplaatsen naar dinsdagmorgen 25 februari 11.11 uur.

Voor alle deelnemers: dinsdagmorgen 25 februari opstellen vanaf 10.30 uur op de parkeerplaats bij 't Oorlogsmuseum. De route blijft ongewijzigd.

De prijsuitreiking vindt plaats in de Pit tijdens het Huilalbal.

zondagmiddag vanaf 15.00 uur een stormachtig feest in de Pit! Bij zijn is meewaaien...eh meemaken! (Van Hier nor Daor komt hierdoor helaas te vervallen dit jaar)

Dat laat carnavalsvereniging De Huibuuke weten via Facebook.

website van de Carnavalsvereniging van de huibuuke op www.huibuuke.nl of op https://www.facebook.com/huibuuke


«   »